Laddar upp för morgondagens filmdag/kväll

Vardag / Permalink / 2
Fick tips från Carro =) om två filmer: Daddy's Little Girls och Why Did I Get Married, som verkade jättebra när jag spanade in trailers på Youtube. Är olaglig och laddar ner självklart hehe. Vad jag sett så finns dom inte att köpa någonstans så, vad gör man?? Internet är ju det enda sättet man får se och få tag i vissa filmer som aldrig kommer kunna köpas eller ses på bio i sverige. Vill man se en film som inte finns någon annanstans, förutom utomlands, borde man ju få ladda ner. Vad ska man annars göra? Man kan ju undra iallafall.

Hehe älsk håller på att samla till Clintan boxen hehe från tidningen GT och Expressen. Han har sina knasiga filmer som han gillar. Man ser direkt när någon är en "Henke film" hehe. Andra världskriget t ex, eller karate, komedi mm. Knasbollen min.

Laddat in lite ny musik i mobilen också. Kelly Clarkson med Beautiful Disaster och Sarah McLachlan med I Love You, båda är riktigt bra låtar som ni verkligen bör lyssna på hehe. Ett tips bara.

Håller med Natacha Peyre som hon skriver i sin blogg. Hon lade ut en idé om ett vatten som funnits i Japan sedan 1965. Kangen Water, som tydligen ska vara antiåldrande, ge ett längre liv, bättre hy, bli smalare, ge mer energi mm mm. Och hon har fått ta emot så otroligt mycket skit för det. Varför? Jag kollade på den videon hon lade ut, tyckte det var väldigt intressant det som sades i videon.
Men det är som Natacha skriver: Tänka sig att det kan finnas så många bittra och arga människor i ett och samma land, Sverige!
Det är därför det inte går att bo där, folk är så småsinta och oinspirerande.
Jag tvingar ingen att tro på någonting, alla har sin egen hjärna att tänka med.
Undra hur många som verkligen kollade på hela videon när han pratade?!
Jag själv skulle vilja prova denna mirakelmaskin, bara för att testa. Det hade varit kul. Är man dum i huvudet då? Det enda jag frågar mig om detta är: Om det nu är så himla bra, varför har ingen fått reda på detta förrän nu? De har ju funnits sedan 1965?
#1 - - Limpis:

Nu ska jag bekänna en sak.. Jag följer din blogg slaviskt! Haha.. vad jag vill säga är att det är underhållande att läsa dina inlägg. Keep up the good work! Stor kram, Madde

#2 - - Tina(KatyChiken):

Jag har frågestund på min blogg!



Spännnande att läsa det du skrev!

Till top