Let it snoooow..

Glöm inte Bloggdesignen om ni vill vinna den.

90 % av sverige verkar ha fått snö nu. Julstämningen är total. Men inte här *suck* Har lite clementiner kvar hehe den enda julstämningen här hemma.
Är inne på min 3:e dag utan godis, ni anar inte hur godissugen jag är. 3 dagar är mycket för mig, äter godis varje dag. Men märker på humöret att min kropp är godisfri haha grinig-pms-brud.

Skulle vilja slänga i färg i håret, få lite liv i det. Matt som attan nu. Men vet inte om jag ska fortsätta vara mörk med slingor eller om jag ska satsa på en ljusare brun färg. Ack dessa bekymmer haha.

Hmm är det dags för ullkappa nu kanske?? Går fortfarande runt i skinnjackan haha. Inte såå himla kallt här ännu. Idag är det 5 grader ute. Äger ju två underbaringar, en benvit och en svart. Love love. Skulle vilja ha en grå också men det får bli sen när pengarna börjar rulla in.

Vill gå och sola.. Någon som vet nåt bra solarieställe här i Partille?? Hade varit skönt och gått och grillat sig lite någon gång i veckan =)


Kommentarer
Emma

wiiie, låter bra :D


2008-10-31 - 16:58:41 Website: http://perfectlyfabulous.blogg.se/
Daja

min vovve timmy är yorkshireterrier, papillon, bichon havanais, malteser, och coton de tulear, jättemix =)


2008-10-31 - 17:27:19 Website: http://daja.blogg.se/
Alisa

Men gud vad läskigt uuusch haha!


2008-10-31 - 18:40:18 Website: http://alisagonzalez.blogg.se/
MaX

jaha ja! så du gillade videon så mycket att du tog med den i ett inlägg i din egna blogg också? ska man bli sur för att du kopierar lite utan att fråga eller ska man känna sig hedrad för att du gillade videon? ;)


2008-10-31 - 20:09:11 Website: http://trefilosofer.blogg.se/
Max

Sv: Ja, jag vet. tyckte det var roligt eftersom du har skrivit en bok innan man kommenterar på vilka regler som gäller med kopiering och allt annat. men ett plus hade ju varit om du hade länkat till vår blogg och berättat att det var där du hittade den :)


2008-10-31 - 20:49:53 Website: http://trefilosofer.blogg.se/
Max

Sv: va bra att du tog bort videon. nu blev vi glada igen. kändes fel att du tog videon och la upp den på samma sätt. att de är knäppa, fula, larviga och så. visst, det var inte vår video men idéen kändes kopierad... men glöm det här, orkar inte prata med dig mer. hej då


2008-11-01 - 03:14:13 Website: http://trefilosofer.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow