Lördag morgon

Vardag / Permalink / 3
Den 18:e Oktober. Snart november. 8 månader sedan en ängel lämnade jorden. Vill verkligen skriva om henne varje dag, eller det gör jag också, men inte här. Då låter jag mina tankar spilla ut på papper i den riktiga dagboken.
Har fört dagbok sen jag började skriva, pytteliten Sara. Har alla dom kvar med mig här till Gbg, brukar ta fram dom ibland skratta och le, men samtidigt gråta när livet var svårt.
Där får jag utlopp för känslor och tankar som inte kan delas med er här på bloggen. Tårar och text är blandade i den. En dagbok är nästan som min egen terapi utan en terapeut. Mår bättre om jag fått plita ner några rader där om hur vissa är dumma, glada, snälla mm mm. Många funderingar blir det.

Lördag som sagt, regnet hänger i luften. Och älsk sover som vanligt så gissa vem som kommer få ont i huvudet sen? Jupp, han. Ska slänga iväg några ansökningar idag eftersom allt blev pausat igår av vissa saker. Men men, det ordnar sig, bara jag har någonting att redovisa på torsdag för de på ams.

Man får äta choklad på morgon när det är lördag. Sådeså. Och nu ska det skakas liv i min älsk hehe. Pusss
#1 - - Anna:

Det är jättebra att skriva dagbok. Det gör jag med, för där kan jag skriva såna saker som jag inte vill skriva på bloggen :)



Hoppas att vädret blir bättre hos dig. Här skiner solen och det är jättehärligt ute. Skulle jag kunna skulle jag skicka dit lite sol också ^^

#2 - - Johanna:

Får du också en massa reklam från andras bloggar, och tjat om gratisbio, gratiskläder osv. Vad trött jag blir på sånt. Suck!

#3 - - Maria:

Usch, kan inte fatta att de va så länge sen.. Känns som det var igår vi 3 satt i skolan och skrattade.

Saknar den tiden.



pussar och kramar

Till top