Man börjar bli mer än rädd

Vardag / Permalink / 2
Sitter och mumsar i mig lite pasta, spenat och lax med ett stort glas mjölk till, sjukt gott. Sen ska jag och älsklingarna gå ut på en promenad och kissa lite.

Fick en länk från Kärlekskrank, en pojke i Gbg har blivit biten i ansiktet av en lös rottweiler. Killen som ägde hunden var sedan tidigare känd av polisen, ska verkligen sånna människor få ha hund? Det kan man ju fundera på iaf!! Det börjar gå från att vara rädd, till skräckslagen. Ser inte fram emot den kvällen då jag kommer gå ut själv med båda hundarna.

Önskar mig objektiv till kameran, den tar ju redan nu sjuuukt bra bilder. Är supernöjd, men man letar ju alltid efter det lilla extra som man får ut av en kamera. Och man kan förmedla så mycket genom bara en bild, men man lär ju kunna liite granna annars blir det bara en bild, platt nästan. Men det här var verkligen det bästa köpet i år, utan tvekan. Får beröm varje dag och det är så himla skoj =D men det blir ingen fotoblogg det här hehe även om det är sjukt kul att ta kort. Och nej jag är inte heller en expert, inte på långa vägar, men platta bilder är det värsta som finns. Fint motiv, men det finns ingen känsla bakom. Sånna bilder är inte fina alls. Men svårt att förklara hehe.
Antar att ni inte förstår vad jag menar, så jag ska sluta prata haha.
#1 - - Anonym:

Hejsan! Vet egentligen inte hur jag hittade till din blogg, men blev så intresserad när du berömde din kamera, så jag tänkte fråga vad det för kamera? :) Jag är på jakt efter en bra kamera, och dina bilder ser verkligen jätte bra ut. Men det är ju en riktig djungel med kameror nu för tiden :)

#2 - - Natta:

sv: åååh så söt är det en kille eller tjej`?

Till top