Nya inköp?!

Vardag / Permalink / 3
Våran dammsugare låter väldigt funky, tror den inte mår bra efter så många år med hundhår hehe. Men hemskt att mitt hår låg överallt också, äckligt. Hur kan en människa lossa så sjukt mycket hår? Det förstår jag inte. Tvättade fönstren också, riktigt vidrigt. Avgaser och fett..

Funderar lite. Har ju nattstad, fråga inte varför?! Men så får man meddelanden från 17:åringar, nu pratar vi verkligen smååå 17:åringar. Har inte ens kommit in i målbrottet och knappt fått hår på pungen och så frågar de efter msn och cam. Men snälla nån, tror du på fullaste allvar att jag tänker ge ut mina uppgifter till någon som inte ens låter som en man? Snälla nån. Nu ryker nattstad hahaha.. Egentligen? Vad hade man väntat sig =P

Vill ha ett jobb så jag kan knalla in och köpa saker till lägenheten, lampor, blommor, gardiner mm mm. Det får mig att trivas, när det blir mysigt hemma. Och vi behöver verkligen mysa till det här stället hehe!

Och nu ska jag skura golvet i badrummet, behöver en riktig genomkörare verkligen. Alter Bridge går varm i bakgrunden, guud vad härlig musik, tänk vad Youtube är bra ibland.
Det är långt till nästa sommar..
#1 - - Sandra:

dom säger ju att en människa tappar

typ 100 hår om dagen! =)

#2 - - Alisa:

jaa längtan är sjukt stark!

#3 - - Sis:

Skulle nog gissa att han frågade vafan det var som lät :P själv skulle jag skratta ihjäl mig sen när jag hörde vad det var XD

Till top