P-Piller problem

Vardag / Permalink / 5
Jag fick inte skaffa nya P-Piller idag, mitt blodtryck var alldeles för högt. De ska då vara nåt hela tiden hehe. Så måste dit om en vecka igen och kolla blodtrycket en gång till. Men nu blir det alltså en månad utan the pills, känns ju mindre kul.
Klart man blir lite orolig och man undrar ju vad det kan bero på? Hon sa att jag var så ung så såhär ska det inte vara, orolig blir man som sagt. Kanske berodde lite på kaffet jag drack innan? Blir ju som en speedad kanin av det, smått hjärtklappning och sånt hehe.

Usch vad chokladsugen jag är, hemskt.. Men vi har sån där god Schwarzwaldtårta så det suget ska vi nog kunna ordna hehe.

Fick en fråga om jag redigerar mina bilder.
Ja det göra jag, ändrar skärpan ibland om det blir suddigt och ibland färgen, beror på vilket humör jag är på hehe. Men inte så mycket mer faktiskt.
#1 - - Lisa:

Söt bild :)

#2 - - Lisa:

Sv: ååååh, lyx ;)

#3 - - Anonym:

Hej! Troligtvis blir det ingen resa just nu, har pratat igenom det o blir på sin höjd en kryssning ist, vilket betyder att jag förmodligen är hemma den 5e =) vi får helt enkelt höras av tycker jag! nu ska jag slösa pengar på tallinksilja.se! haha kramar

#4 - - Andrea:

Ah! De är iaf mycket vackra ^^ Flera tycker jag att du kan posta ;)

#5 - - Malin:

Jag såg filmen i kväll och shit va bra den var. Hur go som helst!

Till top