Regniga söndag

Vardag / Permalink / 4
Fy, usch, blää. Regn regn regn. Vovvarna avskyr det hehe Whisky är så rädd för att bli blöt om fötterna och Zamme avskyr allt som har med blött att göra. Hmmm undra om jag ska ta och köpa Zamme en regnrock kanske?! Det är ju en idé iaf hehe! Han skulle behöva en extra stor luva om inte annat.
Såg en sååå söt vovve ute idag. En chihuahua, långhårig och beige, en sån liten tjej vill jag ha =D miiieee. Skulle behöva en hel hundgård för alla raser som jag vill ha.

Idag händer inte mycket, vi ska kika på filmen Meet Dave, den med Eddie Murphy när han är en alien i en människa, kan bli intressant. Ska även tvinga älsk att se Edward Scissorhands som han inte heller har sett, himla mongo. Det är en måste-se film utan tvekan.

Vad är det som har hänt med Youtube egentligen? Hur många videos som helst som jag haft som favoriter som det inte går att titta på längre för de är inte tillgängliga i mitt land?! Det låter ju helt skadat, väldigt tråkigt också. Många videos är från svenska artister dessutom?! Och så får man inte titta på dom? Någon mer som har det problemet?
T ex Lisa Miskovsky, Sugarplum Fairy, flera videos kan man inte kolla på för att de inte är tillgänliga i mitt land? Men HELLOO hon är ju svensk?!

Nej nu ska vi åka till ICA, och jag ska köra =(( avskyr att köra, speciellt när det regnar. Usch vill inte!!
Bild från Eontarionow
#1 - - Sessan is bride to be:

det kommer bilder snart... många som har frågat om dem! =)



Det är så snyggt på handleden, men som sagt jobb å sånt. Men det finns ju såna vita tateringar, det nya för kändisar tydligen!



Ska titta på dina bilder sen... kul å se andras tattoos.



Jag vågar inte ha synlga tatuerngar, för jag är rädd att jag ska ångra mig om de syns för mkt. Jag vill gärna ha mitt namn Sessan nånstans, men vart????

#2 - - Sessan is bride to be:

Såg att ni förlovade er förra året på alla hjärtans dag! gud så mysigt =)

#3 - - Marie:

tyvärr finns inte proteinet kvar för det var septembers smak.

#4 - - Marie:

ja, det kan man :)kolla in på dahlblads hemsida.

Till top