Sara = Riktigt puckad ibland

Vardag / Permalink / 3
Igår skämdes jag haha inför ögonen på älsk. Vi pratade om Stetoskop, Mikroskop och Teleskop. Jag blandade ihop allihop och sa att stetoskop var ett teleskop och tvärtom. Herregud Sara ibland blir jag förundrad över mig själv hur puckad jag kan vara någon gång då och då. Skyller på övertrötthet haha. Men är det något jag inte förstår så drar jag mig aldrig för att fråga, hur dumt det än låter!!

Hmmmm var längesen jag fick en riiiiiktigt dålig och elak kommentar. Man kan ju undra varför. Bara för det så rasslar dom väl in nu idag haha.

Det snöar i Borlänge, usch vad orättvist. Lillsis skickade mess hehe.
#1 - - Karin:

jo jag vet, valde dock att hålla mig till endast moc up shoppers.. visst har alla sin smak, MEN det är ju inte just en vara de vill påverka en att köpa.. tex en skitsnygg tjej med snygga kläder gåromkring i affären och köper massa varor.. det kan nog få en att undermedvetet tänka "ah här handlar man om man är snygg, stilig" o.s.v.. jag tror iaf det kan fungera

#2 - - Lina:

nopp ;) jag bor inte i säter. har aldrig bott där :p jag bor i avesta med min pojkvän o hans son varannan helg ;) vi får verkligen hoppas att du inte åker på en halsböld! fyfan, så jävla läskigt!

#3 - - Lisa:

sv: ja vi upptcäkte det då så för oss var det inte old news :)

Till top