Sara = Riktigt puckad ibland

Igår skämdes jag haha inför ögonen på älsk. Vi pratade om Stetoskop, Mikroskop och Teleskop. Jag blandade ihop allihop och sa att stetoskop var ett teleskop och tvärtom. Herregud Sara ibland blir jag förundrad över mig själv hur puckad jag kan vara någon gång då och då. Skyller på övertrötthet haha. Men är det något jag inte förstår så drar jag mig aldrig för att fråga, hur dumt det än låter!!

Hmmmm var längesen jag fick en riiiiiktigt dålig och elak kommentar. Man kan ju undra varför. Bara för det så rasslar dom väl in nu idag haha.

Det snöar i Borlänge, usch vad orättvist. Lillsis skickade mess hehe.

Kommentarer
Karin

jo jag vet, valde dock att hålla mig till endast moc up shoppers.. visst har alla sin smak, MEN det är ju inte just en vara de vill påverka en att köpa.. tex en skitsnygg tjej med snygga kläder gåromkring i affären och köper massa varor.. det kan nog få en att undermedvetet tänka "ah här handlar man om man är snygg, stilig" o.s.v.. jag tror iaf det kan fungera


2008-10-29 - 12:47:06 Website: http://karinolofsson.se
Lina

nopp ;) jag bor inte i säter. har aldrig bott där :p jag bor i avesta med min pojkvän o hans son varannan helg ;) vi får verkligen hoppas att du inte åker på en halsböld! fyfan, så jävla läskigt!


2008-10-29 - 12:56:30 Website: http://millblomskan.blogg.se/
Lisa

sv: ja vi upptcäkte det då så för oss var det inte old news :)


2008-10-29 - 13:43:12 Website: http://famoous.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow