Skala aldrig..

Vardag / Permalink / 4
.. mandariner och försök pilla på datorn samtidigt. Bara ett enda stor kladdis och stiiinker mandarin, om nu det kan stinka?!. Datorn är iaf impregnerad hehe. Dödligt fiske på Discovery nu också, bänkad, vet inte varför men tycker det är intressant, pojkvänner har inflytande på en. Förut AVSKYDDE jag Scrubs, verkligen hatade det. Vet inte varför, tyckte de var så larvigt och ingen bra story, men nu, kan inte leva utan det, verkligen beroendeframkallande.

Det är hemskt när man kommer hem till lägenheten och inte känner sig riktigt hemma. Man bor där, men man trivs inte. Så är det just nu. Det känns inte som vårat hem riktigt, inte mysigt, inget bra läge, ingen fin lägenhet, väldigt lite utrymme mm. När ska man hitta boendet där man verkligen känner JA, här trivs jag direkt? Blir det nästa lägenhet kanske? Hoppas verkligen det.
#1 - - Johanna:

Det tror jag aldrig man gör direkt. Det tog ett år för mig att känna att jag trivs i vår lägenhet. Hemma i Tyresö är jag inte än,men det börjar kännas bättre. Däremot,när vi var hemma i Filipstad i helgen, och vi sov hos pappa, i mitt gamla rum, då var jag hemma. Sov helt underbart. Det är nog lite så med barndomshemmet. Ikväll har jag och en tjej/granne varit ute med hundarna, vi åkte till Alby friluftsgård heter det. Där finns en stor äng, där släppte vi dem lösa, och uj uj uj va de sprang och busade. Sov gott gumman!

#2 - - Johanna:

Jo det är ju iofs sant, vi har ju i stort sett fått allt nytt. Det sista håller jag på med nu, målar garderoben, och lite lister osv. Fast helt 100% blir det nog aldrig. Man vill ju göra om hela tiden, i-lands problem som sagt. Vad tror du Kritte säger om jag målar rosa på väggarna i garderoben =)

#3 - - jenny:

svar: jag fattar inte heller varför heidi inte lämnar honom! han är verkligen ett svin...



jag vet att jag har sagt det förrut, din blogg är så himla sngg!!



#4 - - Victoria:

Du ska se att ni nog hittar "eran" lägenhet snart. Den står och väntar på er, ni behöver bara hitta den! :)

Till top