S.O.S Gute

Vardag / Permalink / 4
Nu har vi proppat i oss massa mat, guuud vad gott det var. Köpte två påsar med choklad splashade bilar också haha sjukt goda dom också. Så nu ska vi jäsa i soffan, kika på blixtarna som kommer över bergen och kika på nya S.O.S Gute på femman. Saknar Gotland, måste dit nästa sommar helt klart.

Imorgon är älsks första lediga dag. Hoppas det är fint väder så vi kan hitta på något och inte bara sitta inne. Undra om jag ska göra mig en kopp te till älsk och mig. Mummaa.



Jääklar vad det blixtrar ute. Shit...



Mamma berättade att de var där på Gotland när ladugården brann, hon visste till och med vad dom hette. Pratar om kvällens avsnitt av SOS Gute naturligtvis. Vi är på gotland varje år, iaf mamma och pappa. Önskade att jag kunde åka dit varje år, men får ta det nästa år igen.

Det blixtrar forfarande, helt sjukt..

Det här är filmat med nya mobilen. Blev riktigt bra. Och det som låter är motorvägen, lite jobbigt att lyssna på det varje dag men det blir nog bättre med tiden! Blixten kommer jättesnabbt, så ni får vara med hehe!
#1 - - Parro:

Jaa,verkligen! Vill ha en fast med lite mer tuff motor i men får ta mig ett körkort först ;P dom är väl rätt dyra också?

Var så lite så! ;)

Åå gud, choklad! Jag blir galen,får inte äta något godis alls och de ända jag tänker på är choklad!! ;S



Ja,den är så söt! Jag med! :)

#2 - - Parro:

Har börjat banta som det så tråkigt heter :P får bara äta godis en gång i månaden och fika,som bullar,kladdkaka eller annat fikagott en gång i veckan. Så jag är sugen hela tiden för att jag ofta äter gott och mycket sött o socker! inget bra och jag måste gå ner i vikt så jag försöker hålla på mig! :)

Tack så jättemycket! :)



Mysigt med åska och blixtar ;)

Nu har jag lagt till dig på min bloggkoll också,tycker du har en intressant sida ;)

#3 - - Emma:

wow, vad coolt att du lyckades fånga en blixt på film och att det dessutom blev så bra!!



En kopp te låter supergott.. Mmmm.. :)



kramis

#4 - - Micka:

Grymt att du fick med blixten på film. Jag bor oxå i Partille och jag såg en jäkla massa blixtrar.



Tror faktiskt jag såg dig i "förbutiken" på MAXI i onsdags. Jag hämtade ut ett paket från Haléns och du stod bakom mig. Det måste vart du men jag vågade inte gå fram haha "Hej jag läser din blogg" haha. Tycker sånt är så pinsamt hahaha //Micaela*

Till top