T o r s d a g

Vardag / Permalink / 3
2:a oktober, redan. Tiden går fort, som alla redan vet.
Kunde inte somna om alls när älsk gick till jobbet vid fem, vred mig fram och tillbaka till sju, funderade på om jag skulle gå upp och kika lite på tv, men så tog sömnen över utan att man hann blinka haha.
Vaknade av ett monster till maskin stod utanför och härjade.
Saknar älsk, men det är sista jobbdagen nu och som han såg ut igår så förtjänar han verkligen ledigt nu. Så stolt. Har varit väldigt roligt att se hur han har förändrats på dom här fyra åren vi har varit tillsammans. Och det är bara till det bättre. Älskar honom av hela mitt hjärta, hoppas också kunna göra honom så stolt över mig en dag så som jag är över honom.

Dagens fundering och I-Landsproblem: Animal Planet har bytt ikon. De har ju haft den gröna med elefanten och jordgloben HUR länge som helst och nu har de bytt. Viiiillket nedbyte de har gjort. Nu är de bara text som ligger huller om buller. Flera miljoner kronor åt pipan säkert hehe. Shit vilket problem haha.

Denna bilden är tagen med min mobil, kan inte alla finurliga inställningar än så. Men bra är den iaf. Ska försöka ta nåt närmre sen ute i naturen så får ni se =) mest B som frågade. Mobilen är underbar iaf om du vill veta hehe.

Idag blir det nog bättre med uppdateringar ska ni se. Måste ju visa de grymt snygga nagellacken jag köpte igår t ex och sen mascaran som Linda tipsat om i sin blogg som verkligen är så bra =) Nu ska hundarna ut och kissa. Puss
#1 - - Alisa:

Gomorrn på dig:)

#2 - - Alisa:

Jobba sen har vi Kick-off på jobbet!:) Du då?

#3 - - B:

Tack snälla söta Candis!!! för att du tar dig tid åt dina läsare.

Kortet ser väldig bra ut.

Till top