Ett hopplöst fall

Vardag / Permalink / 0
Allt känns verkligen hopplöst just nu med jobb. Vet inte vad jag ska göra snart. Sökt städjobb nu och ska förbi Allum imorgon igen för inga chefer var där idag. Ska även ringa Lindex lager igen också, tjata lite. Men börjar verkligen ge upp rejält nu.. En Jul till utan pengar? Iaf från min sida. Vill inte leva på älsk, kan inte och det känns verkligen hemskt.

Mitt högra knä känns mysko. Det känns som att det sover hela tiden, duvigt och löst där det sitter. Hehe knäproblem överallt. Älsk börjar knalla runt mer och mer nu i lägenheten och han följde med ut med vovvarna igår kväll, men på dagarna tar jag dom så han slipper och kan vila sig och låta knät läka och bli bra igen.
Funderar på att köpa ett hoprep till oss båda, bra att studsa lite och det stärker knän som sagt. Vilket vi båda behöver hehe.

Älskade Fia skulle fyllt 21 år den 21:a Oktober. Var så nära henne i tisdags men det blev tyvärr inget besök. Varje dag man ser att någon gått bort så dyker hon upp i mina tankar. Undrar vad hon gör nu, vad hon känner, vart hon är. Saknar henne otroligt mycket. Livet är så orättvist..

Bilder på löv är ju så fint. Därför får ni stå ut med lite sånna bilder hehe.
Till top