Dags att gå och sova än en gång..

Vardag / Permalink / 4
Generation Fett, hon vill bli världens fetaste kvinna och det genom att äta, äta, äta. Då tycker inte jag att hon ska komma till akuten sen med hjärtinfarkt och gnälla sen när hon satt sig i den situationen själv. Förlåt för de låter elakt men herregud, hon tar långsamt livet av sig medvetet?! Det är ju inte normalt. Nästintill självmord..

Älsk har inte sett Edward Scissorhands?! Wtf :P

Båda mobilerna har blivit sålda nu också, känns väldigt skönt. Nu behöver jag inte oroa mig för dom heller.

Ska på nån rekryteringsträff i Lerum imorgon. Butiksservice i Väst tydligen. Det väldigt dumma är om man får en tjänst långt bort i göteborg, säg Hisingen. Buss dit och buss hem. Hundar får inte vara ensamma mer än några timmar om dagen nu och någon måste hem och gå med dom. Då kan inte jag och älsk kan inte heller. Så vad gör man?! Hundvakt är inte att tala om helt enkelt, våra hundar är för oförutsägbara och är inte dom lättaste när dom går igång.
Och jag får inte säga nej för då blir jag av med den ynka a-kassa jag har.. Det är inte lätt när det är svårt.

Nu ska jag läsa nya Glamour.. Puss puss och godnatt natt!!
#1 - - Sandra:

du får smuggla in dom på jobbet :-P

nej , jag vet att det är svårt.

Jag har tur att min kille har flextider och kan lätt åka ifrån jobbet. lite svårt att smuggla in en Leonberger :D hoppas det löser sig om det skulle gå den vägen. kram!

#2 - - chili:

gillar denna bloggen.Den har så snygg header!:)

#3 - - Anonym:

Ja, på gränsen till suicid faktiskt, sjukt...

#4 - - Pernilla:

SV: Hehe joo jag vet, ser nästan ut som en annan person i blont hår. Självklart har jag mer bilder.

Lägger upp lite ego moments senare, för nu måste jag till "jobbet". Ska tydligen vara jätte mkt idag, en till vetrinär kommer för att utföra ögonlysning spännande.

Kramar

Till top