151 dagar kvar...

Vardag / Permalink / 11
.. Tills vi åker till Egypteeeen =D måste fixa vaccinationer och sånt snart, usch sprutor. Avskyyyyyr!!

Mmmm juleskum, inte bra för tänderna hehe.

Kikat på Färjan och nu är det Matakuten. Skolmaten är ju verkligen äcklig idag men en sak var ju sååå gott och de var fiskpanetter hehe då när man gick i skolan var man så trött på det, de var olika namn varje vecka men alltid samma innehåll. Nu när man slutat så saknar man det faktiskt.
Imorgon ska älsk och jag laga panerad torsk, vi köpte faktiskt färsk torsk idag på ICA, första gången någonsin. Kommer säkert bli supergott. Älskar fisk så.

Imorgon behöver jag inte köra älsk till jobbet, även om jag vill det hehe hans jobbarkompis kommer och hämtar honom istället. Saknade honom massor idag, väldigt ensamt. Men han måste jobba.
Vill göra det jag med, börjar få psykbryt av att sitta hemma. Jävla jobb =(
#1 - - HannahSthlm:

Mysigt! Var i Egypten ska ni åka?:).

#2 - - Veronica:

Ja precis.. kan man någonsin få nog av voffsingar?? :DJo, vissa är väl känsligare än andra. Melvin är lite känsligare än Oliver, oliver bryr sig inte. Hans öron är så mjuka och fladdriga medans melvins är lite hårdare.. kanske är därför

#3 - - Jonna:

Sugen på att tävla?:)

#4 - - Anna:

Sv: Tack så jättemkt :)

#5 - - Åkermanskan:

svar: sedan när räknas en minderårig som könlös? jisses, bara för att jag är 16 innebär inte det att jag inte är av det kvinnliga könet.

#6 - - Mela:

Titta in på min blogg om du har lust! :)

#7 - - Åkermanskan:

svar: en kvinnlig kroppsdel är exempelvis ett bröst eller ett KVINNLIGT KÖNSORGAN. såvitt jag vet har jag båda dessa kroppsdelar. kanske borde varit vaken på biologitimmarna? chilla förövrigt med uttropstecknena, puss.

#8 - - Johannest85:

sv: oj svår fråga tror den svartvita bilden togs antingen 2005 eller 2006 så det är minst 2 år sen iaf.

#9 - - Åkermanskan:

sara: men lilla älsklingen, det är inte -jag- som bestämt att det ska heta manliga och kvinnliga kroppsdelar. det är så det heter helt enkelt, end of story.

#10 - - Åkermanskan:

svar: tack för god match. :) kvinnliga kroppsdelar ftw!

#11 - - Åkermanskan:

svar: kanske skulle hållit ögonen öppna på engelskalektionerna också?

Till top