Poor little "rich" girl...

Vardag / Permalink / 3
Stackars lilla flicka för att jag inte förstår politik? Är det synd om mig för att jag inte vill att alla ska kunna leva på bidrag hur lätt som helst? Hehe stackars lilla dig som inte vågar stå för dina kommentarer kanske?! Men om du nu kan så mycket så kan du väl dela med dig lite av din enorma vishet inom politik! :)

Ams är avklarat nu iaf, pratade om utbildningar. För att få ett bra jobb så lär man ju ha något mer än bara en gymnasial utbildning och det är de jag kollar på nu. Finns enormt mycket säljarjobb ute idag, men nej, det känns inte rätt helt enkelt. Men vad ska man bli? Vad vill jag bli? Det är de som är det krångliga just nu, vad ska man göra? Mattegeniet, NOOOT, inom mig säger stopp på vissa områden, skulle inte klara av det helt enkelt. Är mer av en praktisk människa och kan för allt i världen inte förstå det logiska i matte och fysik t ex, där det mesta faktiskt är logiskt hehe.
Det är vad jag kikar på just nu iaf.

Tvättid vid ett också. Behövs, tänkte ta och slänga in alla täcken som vi använt under sommaren, de är ju lite smånasty just nu kan jag tänka mig. Man ser ju inte allt som finns i dom, tur det kanske hehe.

Vendela, det är ingen fara, ber om ursäkt jag också. Måste fråga, har din väska också gått sönder vid handtagen? Hehe..

Vad ska alla ni hitta på idag då? Glöm inte min glassfråga också. Vilken är din favorit Ben & Jerry glass??
#1 - - vendela:

Tack så Mycket att vi är sams.. jag hette ju förrut baby_wella på lunarstorm så nu vet du kanske vem jag är:) jag tänker aldrig mera vara taskig mot dig.. kul att du också gillar Jessica Simpson:)Nej faktiskt min väska har faktiskt inte gått sönder jag hörde att din väska ha gått sönder:( gud vad tråkigt dåligt att den ska gå sönder Puss<3 hoppas den går att laga

#2 - - Cristel:

hm.. vad konstigt. kanske bara är min dator som är knäpp då! :( det är så tråkigt. jag vill ju nästan ladda upp en bild i varje inlägg;p



vilka mysiga bilder förresten ;D

#3 - - Anonym:

Leever inte du på bidrag? Du stämplar ju! Tror du att moderaterna fixade det?

Till top