Utmaning - 7 saker om mig!

Utmaningar & Listor / Permalink / 5
Jag har blivit utmanad av Alisa!

Regler:
*
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

1. Jag opererade min högra njure när jag var bebis. Så nu har jag ett låååångt ärr som löper från magen till ryggen. Älskar det ärret och skulle inte vilja vara utan det. När jag var nyopererad så låg jag och sov på såret, sköterskorna vände mig och jag gallskrek men skrek inte när jag låg på det onda haha sen dess sover jag alltid på höger sida, riktigt mysko.

2. Båda mina knän är dåliga. Och hoppar ur titt som tätt. Var ett år sen sist nu då vänster slog en volt. Allting började när jag en gång blev sparkad på vänstra knäskålen, när jag gick i grundskolan, och hela knät svullnade upp till en handbollsstorlek. Hoppade på ett ben och kryckor en månad eller nåt sånt efter det och har fortfarande en benflisa i knät som kan ställa till det!!
Kan meddela att den smärtan kan inte beskrivas med ord!!

3. Jag var utfryst från klassen jag gick i 7:an-9:an. Tror allt handlade om att jag gillade hästar?! Det var där allt började iaf. Killarna gnäggade när man kom in i klassrummet mm. Inte speciellt kul, men väldigt skoj att se vad alla dom gör idag haha och hur dom ser ut =) In your face säger jag bara.

4. Hela mitt rum har varit tapetserat med BSB affischer. Haha måste nästan leta fram gamla bilder och visa er, det var helt skadat. Hade dessutom en vägg för Brian, han var min favorit. Enda stället det inte var affischer på var taket.

5. Fick min första fylla i Tyskland. Vi hade brevvänner från Tyskland och var och hälsade på dom under 10 dagar. Haha klart man söp när det bara var att gå in på närmsta mack och handla. Öl med cola i, öl med citronsmak mm. Gott var det iaf, men vet inte om värdfamiljen var så glad hehe.

6. Har aldrig haft nackspärr. Väldigt konstigt när folk säger att de legat hemma med nackspärr, har ju aldrig haft det själv och kan inte förstå hur ont det gör hehe.

7. Jag älskar Enhörningar. Det har jag gjort i såå många år nu och därför pryder en enhörning min rygg i form av en tatuering också. Har Enhörningsmjukisar, bilder, vykort, plastleksaker, halsband mm. Tror det hänger ihop med att jag lekte med My Little Pony och att jag fick en stor affisch med en enhörning när jag var mindre. Den har jag kvar än idag men är inte säker på vart. Men iaf, enhörningar =D gosh vilken tönt ni måste tycka jag är haha. Men jag blir glad när jag ser dom och de kommer nog alltid vara med mig, hela livet!

Jag utmanar Dessa sötisar:
Johanna
Cristel
Pernillamariaa
Lindas Lya
Emma
Limpis
Min Lillasyster Linda


Fias födelsedag ♥
#1 - - Johanna:

Från dig med =) Har blivit utmanad en gång igår, ska bara ta tag i det, så kommer svaren snart =)

#2 - - Johanna:

Ja, eller ni till stockholm =)

#3 - - Cristel:

hihi, jag har ju tyvärr redan gjort den ! men tusen tack ändå! tyckte den var riktigt bra faktiskt.. man fick tänka lite ! :) du kan ju kika svaren !kraam

#4 - - Emma:

hihi you got it :)

#5 - - S:

"Inte speciellt kul, men väldigt skoj att se vad alla dom gör idag haha och hur dom ser ut =) In your face säger jag bara."Vadå, för att du är så framgångsrik idag menar du eller? No offense men det blir ju faktiskt lite ironiskt. Söt är du dock. :)

Till top