Vardagshjälte

Vardag / Permalink / 2
Min älsk, utan tvekan. Stod utanför arbetsförmedlingen i Lerum och pratade i telefon med ams i Partille, ser i ögonvrån hur en dam faller handlöst rakt ner i asfalten.. Älsk sprang dit och hjälpte henne. Hon skrapar upp hela näsan, gud lilla tanten. Väldigt hemskt. Och INGEN annan kom och frågade hur det gick med henne eller sprang fram innan älsk gjorde det, jäkla människor. Dagens ros får min baby, utan tvekan.

Var som sagt i Lerum på ams. Då sitter det 2 st från Butiksservice i Väst och intervjuar folk. De hade öppet 09.00-11.00. De intervjuar en var åt gången, 20 min per person?! När jag kom dit fick jag nummer 68 och det var nummer 16. Och då var klockan halv elva. De stod på pappret att man skulle komma vid tio. Det är ju fan helt sjukt. Så jag ringde och pratade med min handläggare och fick lämna in det en annan väg. De tyckte det var helt sjukt på ams också, så skulle det inte vara och det var verkligen packat med folk.
Dålig planering hehe.

Mahaaaa jag har fått guldbonus från H&M idag.
Jag ska shoppa lite innan p-piller uthämtningen, sååådeeeså!!

Fått en ny favorit i skafferiet. Denna Latte från Nescafé. Sjukt god, de brukar smaka syntet men den här var helt underbar. Verkligen ett tips.




Postat av Anonym: Leever inte du på bidrag? Du stämplar ju! Tror du att moderaterna fixade det?..

Jag vet inte om det kallas för att stämpla när man får pengar från Försäkringskassan när man är med i jobbgaranti för ungdomar? Men som sagt, leva på bidrag?! Jag kan inte leva på mitt iaf. Vilket är bra, för det är just det man inte ska kunna. Man ska inte kunna leva på bidrag. Vilket är bra nu för det lönar sig att jobba, förr lönade det sig lika mycket att bara vara hemma och inte göra ett skit som att jobba.
Nej klart inte moderaterna fixade det eftersom sverige varit under bidragsSoc i 12 år?! Men de kommer inte ta bort det heller, men de vill ju att man ska tjäna på att jobba och det tycker jag är skitbra. Som sagt, tar soccarna över igen kanske man ska fundera på att flytta från sverige!!!!
#1 - - Alisa:

Ja men fatta att man självmant gör allt för att gå upp i vikt sådär, det är SJUUUKT!

#2 - - my:

jag diggar din blogg (:

Till top