Varför ska det vara så innihelvete svårt?

Gnälligt / Permalink / 3
Nej a-kassan får inte ompröva mitt beslut för att det saknas en månad ändå när de backar bakåt i tiden ett år, även fast jag jobbat in 2 månader på Lindex. HELVETES JÄVLA SKIT ÄCKEL...
Jobb då? Nej finns inget så imorgon får ams ta emot någon som är förbannad = mig. Varför ska man vara med i ams om de inte hjälper en? De sitter ju bara på sina feta arslen med sina löner och gör inte ett piss!!!
De kommer fan sluta med att jag flyttar hem till mamma och pappa för jag vill inte leva på Henke!!!!!!!!!



Så nu har jag skickat iväg ansökningar till städfirmor. Vill inte dom ha mig då är det fan illa....
#1 - - Alisa:

Usch gumman!:( krama om Ge inte upp, Sverige är under svåra tider just nu och det är nog därför det är svårt att hitta jobb. Men är det en stor stad ni bor i?

#2 - - My:

du får läsa några roliga kurser på universitet eller nåt, det är ju alltid en sysselsättning och du slipper att va helt pank :)

#3 - - Alisa:

Nä men gud vad jobbigt det förstår jag att det känns jobbigt att itne ha pengar (egna) och speciellt till jul. Har vari där 2 gånger så jag vet hur tufft det är, men man får göra det bästa av situationen, julen handlar trots allt om kärlek, närhet, familj och värme! :) Skapa något eget något personlgit i julklapp:) Och känn dig inte mindre värd för att du itne har råd, vi e alla där någon gång!:) Och det bästa är att du faktiskt försöker du kämpar och gör allt för att hitta ett jobb så du är nästan mer värd än vilken arbetande människa som helst.

Du kämpar ochd u vill!:) Tappa inte glöden, du klarar det ska du se!:) Din tid kommer gumman!

Till top