Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 6
- Media. Japp dagens tabloid, De drabbas av blogghatet. Men det är ju dumt att prata om blogghatet när faktiskt många stora bloggare har provocerat fram hatet själva och nu sitter de och beklagar sig i aftonbladet för att få ännu mer publicitet. Jag nämner inga namn men de flesta som läser bloggar vet vilka jag menar. Det finns en skillnad på oprovocerat och inte. När jag skrev om lös hund igår, direkt kom en kommentar. "Du är ju dum i huvet". Är det verkligen normalt? DET är blogghat..
Sen att media utelämnar information i många artiklar, gör headers som låter hemskt sen hände ingenting. Nej usch!

- Djursamlare/misshandlare. Finns inte så många i sverige men det är verkligen onormalt beteende. Hur kan man utsätta djur och sig själv för det? På ett ställe i USA tog de hand om 36 katter, några år senare kom de tillbaka och hämtade 17 st till.
Ett annat fall, där familjen flyttar och lämnar sin utmärglade dalmatiner i lägenheten. Den var så smal, tårarna rann. Gud, herregud att det finns sånna jävla människor som utsätter underbara djur för det här.
Djurpoliser borde finnas i sverige också.

- Folk som inte följer regler inom bostadsområden. När vi flyttade till Akelius lägenheter så fick vi en lista på regler som gällde. Småsaker som att hålla hunden kopplad ute, sköta sina tider i tvättstugan och inte ta andras, skräpa inte ner, väsnas inte mm mm.
När vissa inte följer dessa blir det osämja och bråk och det känns som att man lätt kan skaffa sig en och annan fiende här i området just för att man själv vill följa regler!
Tider man satt upp i tvättstugan ignoreras, folk skitar ner ÖVERALLT i trapphusen och inne vid utgången, lösa hundar som snart kommer innebära en olycka mm. Ska de vara så svårt att bara ha lite folkvett??


Mörka nagellack. Det finns inget snyggare på naglarna i höst. Mörkrött, svart, vinrött. All the colors in the world. Love it.

Bio i höstmörkret. Visst är det mysigt? Sitta med en popcorn, älsk vid sin sida och kika på nya bra filmer. Bio är verkligen underskattat. Men priset kan vi ju diskutera hehe men mysigt är det!

Sims 2. När man som jag, just nu inte har jobb, så är det här så skoj att spela medans man tar en paus från jobbsökandet. Sims har funnits i familjen väldigt många år hehe jag och Sis har spelat de sen vi var pyttesmå och vi tröttnar aldrig, verkligen ett sånt spel man fastnar för.

Spets. Det är riktigt snyggt om man kombinerar det rätt. Me likey iaf.
#1 - - Madonnan:

Hej,Vilken fin blogg du har!

Tack för besöket i min Abblogg.Det kan nog ligga en hel del i det du skriver. Trist att du fått en elak kommentar.Ha det så bra och skriv på!

#2 - - Anonym:

Whaat, tycker du att bio är UNDERskattat? :O Jag tycker att det är så sjukt överskattat, jag menar, en 1½ timmas film kan gå på 85 kronor plus färdpengar, helt galet! Jag brukar vänta tills filmerna kommer på DVD, mycket bättre ;)

#3 - - Nina:

svar: ååh det lät gott! :)hoppas du får en trevlig kväll!

kram/nina

#4 - - Alisa:

Men gud upptäckte nyss att du har mig som favvo bloggar:) hade tönkt lägga ut dig med så nu ska jag göra det på en gång:D

TACK SÖTNOOOS!

#5 - - Victoria:

bra lista! tyvärr tycker jag bio är alldels för dyrt nuförtiden! 100kr kostar det där jag kommer från (har inte koll på priset här London än dock!) och det är sjukt dyrt. :/

#6 - - Gubben:

Men stämmer AB:s uppgifter? Kollade in Blondibellas blogg. 10-tusentals läsare varje dag. En liten bråkdel av dessa kommenterar, 30-90 per dag. 99% av dessa är av typen "älskar din blogg" "Guud vad du är söt i rött" "sådana skor vill jag också ha" "Jag har egen blogg - gör ett besök".

OK, ingen vetenskaplig undersökning erkännes, men ett stickprov...

Till top