- O n s d a g -

Vardag / Permalink / 9
Det ser ut som att det kan spricka upp bland molnen utanför, gud så skönt :D längtar efter solen. I need it. Om man kollar på väderleksrapporten(som man inte ska göra) så verkar det som att det ska bli soligt och rätt så varmt resten av veckan, vi kan ju hoppas att det stämmer.

Åhhhhh vilka nötter. Fan och pricka in så jäkla bra. Vi får inte gå ut på balkongen förrän på söndag och resten av veckan ska det bli toppenväder, iaf som det ser ut nu. Fasiken, fasiken, fasiken!!!!

Vi väntar nu på en ny lägenhet också. En trea här i samma område, fast i husen längre upp på gatan.
Tydligen så bor det mest äldre där och de har stenhård koll på vilka som flyttar in där, mycket bättre än här nere där tydligen 90 % av alla som bor här har socbidrag. Vet inte om det kan stämma, men det sa dom iaf. Så nu är det bara att vänta och se. Hoppas en blir ledig snart, ett större boende hade varit sjukt skönt!!

Ska åka in vid två till staden och ta lite kort på underbara träd vid älsks jobb. Här ser ni en liten bild på hur det ser ut där. Så himla fint :D vet inte om det är körsbärsblommor men det ser ut som det iaf, så antagligen. Så var beredda på bildbombning senare idag haha..
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: hehe varsågod :) Bra att du förstod ^^

#2 - - [ Erika's Viktresa ] -21kg! Före&Efter bilder ute nu!:

Damn vilken snygg blogg!! :)

Allt bra med dej?

Kram

#3 - - Victoria:

tusan vad snygg blogg du har :D

#4 - - Sann:

Okej, nej men de förstår jag fullt ut!

Men förstår inte att de ska vara så svårt att betala. De är ju som om man skulle gå in på en affär ta en tröja och säger jag betalar senare och går. Men får väl hoppas folk tänker till lite extra!!

#5 - - Joakim:

Sv: Ja, beroendeframkallande är det minst sagt, men på ett bra sätt! :D

#6 - - Joakim:

Lägger till dig via bloglovin förresten, hoppas du kan göra desamma :)

#7 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

tack Sara! det gick bra idag men har sån förbannad värk idag :( men dte kan jag stå ut med bara jag blir piggare. imorgon gäller det. jag hoppas dom har något bra att säga annars deppar jag nog ihop rätt rejält :/ grymt fina träd, vi hade sånna i vår trädgård när jag växte upp =)

#8 - - Nina:

Hejsan!



Inte skulle du kanske vilja fixa en blogg design till mig??

Du gör så himla fina =)



Mvh Nina

#9 - - Anonym:

Vad fin såg det ut där!!!!, jag tror det är korsbärträd.

Till top