Besviken på vädret..

Vardag / Permalink / 3
Man ska aldrig kolla på SMHI vad de ska bli för väder nästa dag, det slutar alltid med besvikelse. Var stora solar över hela dagen igår och idag när man kollar ut är det mulet och småregnar. TRÖK. Give me energi :P

Sugen på att lägga en beställning hos Yves Rocher, det är ju riktigt billigt där, men har lovat älsk att inte handla mer nu. Och vet ni, jag har inte handlat en enda grej till mig själv sen vi kom hem från Egypten, det är bannemig rekord *klappa på axeln* kan bero på också att jag är så trött på klädhysterin så det är inte sant. Alla skryter med vad de har och ska köpa, kan köpa. Nej usch, jag har så mycket ändå, även fast jag rensat ur en massa. Man behöver inte alltid ha det senaste!!

Älsklingen gick upp till Akelius nu och skulle prata med dom om det kanske finns några lediga treor någonstans här i Partille där vi bor nu. Känns dumt att köpa innan jag har ett fast jobb. Bara det att Akelius är riktigt sega och hör inte av sig, så man får själv ringa varje vecka för att få reda på saker!

Både Alisa och Malin har det. Ett akvarium, åhh jag vill också haaa :D

Sitter med en stor kopp te nu och väntar på att målarkillarna ska komma tillbaka igen *suck*
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

hehe ett akvarium ger verkligen liv i hemmet!:)

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

hehe absolut:)

#3 - - SaraLouise:

Kolla på yr.no istället, de brukar va aningens mer pålitliga...

Till top