En släng av pollen..

Vardag / Permalink / 3
Vet inte varför men snoret rinner både på mig och älsk. Men vi mår inte dåligt, som i förkyld dålig. Bara snoriga. Kan det vara lite pollen kanske som letat sig in i bihålorna?! Är ju en väldigt lindrig snorning med tanke på hur många andra har det just nu under våren. Men vad fasiken, den har ju aldrig brutit ut förut?!

Idag blir det nog en liten vända ner på systemet och köpa lite gotti tills ikväll. Blir en lugn hemmakväll. De supardays are over för min del. Så de blir älsk och jag och lite dricke :)

Ska strax ut med hundarna, efter min morgonlatte. Sen blir det till att gå ner i parken, snora lite mer och njuta av solen och min bok En Shopaholics Bekännelser, fick lov att läsa om den :) lär ju se filmen, men tror den floppade ganska rejält, eller vad tror ni? Har ni sett filmen? Var den bra?!

Undra om ICA kanske fått in Twilight :)) hade hoppats på att slippa beställa.
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Filmen var superbraig!:)

#2 - - Sandra:

såg på elgiganten att man kunde köpa Twilight för 99:- kr =) Fick min på Bluray igår för 199 :- tyckte det var billigt för en Bluray film =)



Hoppas ni får en trevlig valborg :)

#3 - - SaraLouise:

Har hört att man lätt blir besviken på filmen... =/



Jag har oxå känt av pollen nu i år. Har de i familjen med problem och är allergisk mot min katt så det kan nog göra mig extra känslig. Tror det blir mkt pollen i år!

Till top