Jag har blivit utmanad av Jennie..

Utmaningar & Listor / Permalink / 2
Hon är så söt så. Man skulle skriva fem saker som man ska göra det här året. Mycket är verkligen önsketänkande men så är det kanske lite med det mesta :)

Åka till Egypten i Oktober igen förhoppningsvis. Men då kanske till Sham Al Shejk :) lite förändring måste man ju göra.
Förhopningsvis kommer vi att flytta från denna delen av stan. Vi avskyr vårat bostadsbolag och det skulle kännas mycket bättre att betala åt sig själv och inte till någon annan som inte får en att trivas alls. Vi har redan börjat kolla runt och ska åka på visning i framtiden :)
Jobba på Hallbergs i sommar, känns skönt att det är klappat och klart.
Butikschefsutbildning till hösten. Det här beror helt på jobb, får jag fast så stannar jag där om inte så ska jag försöka gå den här utbildningen, tyvärr vet jag fortfarande inte om det är något jag verkligen vill göra. Men idag är en utbildning ovärdelig.
Mer vet jag inte, vill inte planera för mycket. Livet kan ändras på ett ögonblick så därför planerar jag inte alltför mycket.

Jag utmanar ingen, men de som vill får gärna göra den :)
#1 - - Molly:

Hej :)

Du har precis fått ett litet "pris" i min blogg.



Kram

#2 - - Meli:

Hej! Härlig bild! :) Såg att du hade en tatuering på höftbenet typ? är också sugen på att göra en där, men alltid kul att se andra såklart :) har du någon bild eller nåt här i bloggen? :) jag hör att detta kanske låter lite konstigt kanske men blev bara så nyfiken :)

Till top