Knäckebrödsdansen

Vardag / Permalink / 6
Haha trodde jag dog när jag såg att dom var från Borlänge också :D
Den dansen var nämligen med på nollningen när jag gick på Soltorg haha. Och den där brytningen i början "Vi ska dansaa". Titta och njut och föreställ er sedan hur det är att se den live.
#1 - - jessie:

haha, jag har också den här på min blogg, den är så jävla rolig! :D

haft en bra dag?

kram

#2 - - jessie:

haha " fräscha " är de kanske inte, men låten är däremot helt skön tycker jag! (trots att "texten" är snodd!)



bara bra, ganska slö men ändå härlig!



lägga till varandra på bloglovin? :)

#3 - - Jennie:

Tack sötnos :D



Jag har ett problem bara.. när jag laddar upp headern i bloggen blir den i dålig kvalite :( är ju mkt bättre kvalitet annars. tips på hur detta ordnas, designproffsis? ;)

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

hahah dom herrarna va ju hur sköna som helst! ja sjukhus är fan ingen höjdare.. o jag hoppas innerligt att dom säger något bra på torsdag..får jag mer dåliga besked lägger jag nog mig ner o gråter!!

#5 - - Jennie:

Tack för hjälpen, det fixade sig! :D Bilden var visst för stor, så jag förminskade och laddade upp igen.. Så har det nog varit många ggr då, ven i tigare headers :P haha

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Haha, jag hör dialekten klart i mitt huvud då jag läser "vi ska dansaa" haha :)



Det är så jäkla synd att man ska behöva lägga ner designandet bara för att andra kan vara så himla respektlösa. Vad fan tänker de med egentligen? De ska vara glad över att vi vill hjälpa dem då de själva inte kan. Hoppas du får tillbaka gnistran igen, för av din blogg att döma så tycker jag du är jätte duktig :)

Till top