Kopierar andras inlägg...

Gnälligt / Permalink / 11
Vilken idioti, vart fan är världen påväg. Akta er, nu snor dom inte bara era bilder, utan hela jävla inlägg?! Hur bra pantad är man då i skallen?!
Linn verkar ha fått en riktig copycat efter sig. Hur kan man vara så sniken och sno inlägg, hela inlägg?! Hahahaha fattar det inte (-.-)
Lär man skriva inlägg i Photoshop snart och skriva sitt namn över hela skiten för att man ska få ha det ifred?! Det är ju sjukt.
#1 - - Molly:

Angående ditt inlägg: Haha, fy fasen. Det finns sjuka människor alltså.



Angående byrån: Ja, visst var den snygg. OCH billig, det tyckte jag var skitbra :) För alla andra byråer jag kollat på i den storleken har kostat dubbelt så mycket, så det blir att åka till IKEA någon dag :)



Angående iPoden: Jo.. och så är det så jäkla typiskt mig också :P Jag har verkligen gått och dragit över mig en jäkla massa otur den senaste tiden.. Men när kvällen kommer krypande så ligger jag mest och skrattar åt det. Men det är retligt när någonting går sönder.

#2 - - Michaela:

för att jag har flyttat hemmifrån och inte har någon större kontakt med någon i familjen :P

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Såg det, fy fan vad lååågt!

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

oj nu blev jag riktigt nere! men visste hon om att dom läckte eller trillade hon bara ihop? förlåt att jag frågar och du behöver absolut inte svara. men nu blev jag riktigt livrädd. och det värsta är att läkarna inte ens tar mig på allvar.. han sa igpr att jag måste skynda mig jag ska på möte och tittade på mig som jag va en idiot och sedan skulle dom kolla så inte kortisonet gjort något i kroppen.. dom verkar strunta i hjärtklaffen :'(

#5 - - Josefin:

Det är tur att man kan märka sina bilder. Svårare att "märka" inlägg däremot. Usch. :/

#6 - - Michaela:

ja somliga lyckas! Men det kan ju handla om att vi flyttat hemmifrån pga olika anledningar också! eller hur? ;D

#7 - - Jennie:

Fy vad trist med såna människor som inte kan komma på eget!



Hoppas din dag är bra :)

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

man blir så trött på folk alla ärså förbannat elaka mot varandra numera. det roliga är ju att ja inte vet vem hon är! haha!! o ännu tröttare blir man när man ser ditt inlägg. kan inte folk skriva egna inlägg nu heller längre?? jesus!



oj, fy vad hemskt. läkaren igår typ himlade med ögonen o sket i mig princip , o här går jag o är livrädd. men min faster o pappa ska ringa överläkaren och ringa till malmö och lunds sjukhus samt ringa till landstinget för dom tycker det är för jävligt!! sen nu googlade jag igår kväll lite och ville läsa om vad det innebär o det står ju för fan klart o tydligt alla symtomen o alla stämmer ju in på mig!!!

#9 - - Elin - Design&Makeup:

Jag har också sett en tjej som tar andras "vill ha" inlägg. En tjej hade skrivit ett inlägg på hösten om att man äntligen kunde använda varmare kläder. Så hade tjejen som snor inlägg tagit det inlägget och kopierat det rakt av, på våren xD haha

#10 - - jenny:

sv: Ja men visst var de heta haha:D det bästa var att de sprang runt halvnakna hela tiden!

#11 - - sommarungarna!:

Hejsan sötnos! eller Godmorgon, inte vet jag! :)

Men hur är det med dig ? :)

Och hoppas du har lika fint väder hos dig som v ihar här" :) KRAMAR PÅ DIG! :)

Till top