Körsbärsblommor

Photography / Permalink / 4
Finns ett litet körsbärsträd här nedanför, i en persons rabatt. Vill så gärna fota den, men känns fel att gå och klampa där och folk som glor. Så ni får stå ut med en bild från förra året på ett körsbärsträd i Filipstad.
Körsbärsblommor, Sakura, är de finaste blommorna som finns, tycker jag iaf!

Berätta gärna, du som är göteborgare, vart körsbärsblommor/träd finns :) Järntorget vet jag om, men ge mig gärna fler tips om du har. Puss

#1 - - Gizmo & Leeloo:

Hej hej!:)

Ni har en ny och rolig utmaning i vår blogg. Missa den inte!:)

Hojta gärna till när ni antagit utmaningen så kan vi kika in!



Tackar på förhand

Mvh

Alisa, Gizmo & Leeloo!

#2 - - Lillevi:

Då kan du se fram emot att ha dom i buktik v.19 (annars så är det till å be om att dom ska ta in dom där du köper B&J, för dom ska finnas i alla buktiker från och med den veckan...) Själv tycker jag att mango sorben är sjukt god! så där har du nog nått att se fram emot!!

#3 - - Zatu*:

Jag har ett körsbärsträd precis utanför min uteplats =) Jättefin verkligen =) och stooor!

#4 - - Anna:

det blommar ett vitt vid domkyrkan, ett fantastiskt rosa uppe bakom näckrosdammen/humanisten, och de som finns vid bältespännarparken är på g. där är det alltid alldeles fullt av blommor och blomblad på vårarna... i partille växte det flera utanför porthällagymnasiet förr men dem kanske de tagit bort. sen finns ju på miljarders andra ställen men dessa platser comes to mind.

Till top