Mindre bloggande, mer tid till mig och älsk

/ Permalink / 4
Det märks inte nu för såklart vill jag visa bilder från Egypten. Men så småningom kommer det inte bli så mycket mer bloggande för min del. Fick smak för att vara datalös i Egypten, även om de bara var en vecka så var det så jäkla skönt att slippa blogga. Slippa läsa om folks vill ha, ska ha, har, viktproblem, kläder, finanskris, skitsnack mm. Hade inte ens mobilen med mig ner och det var de bästa jag gjort :)

Det går inte heller längre att beställa bloggdesigner. Jag kommer göra klart de jag har sen blir det inget med med det! Har helt tappat inspiration och intresse och det är av anledningar jag inte kan ta upp här!
Bloggen har blivit en alldeles för stor del av mitt liv och så vill jag inte ha det.

Som jag skrev så kommer det dras ner mer och mer på inläggen!!! That´s the way life is..
#1 - - Anna:

Nej vad trist, din blogg som är så bra :(

Men det är ju så, att bloggandet har börjat ta mer och mer tid av ens liv. Vilket i sin tur leder till att en massa andra saker blir lidande.



kram

#2 - - SaraLouise:

Jag förstår dig. Det tar flera timmar för mig varje dag att kolla alla bloggar, blogga själv och allt. Man tänker på bloggen nästan hela tiden! Skulle ju va jätteskönt att slippa det, även fast man tkr det är kul nu.

Samtidigt är det ju såklart tråkigt att du slutar. Gillar din blogg så mkt.

#3 - - B:

Jag förstår dig!!!, ibland tycker jag att bloggen tar en stor del av min tid... och jag bloggar inte varje dag!! haha!. Men!!! jag tycker synd att du ska sluta bloggdesigna!!!, dom är så vackra :( .... men om en dag kommer lusten tillbaks så think of me!!! ;-D. Förresten jag har världens finaste påsk design upp nu!!.

#4 - - maria holmgren:

Så Trist,hoppas att du håller igång den, liite, någon gång. Bloggandet ska väl inte ta över så att allting annat blir lidande. Lagomt är bäst :) Verkar som att du har haft det riktgt härligt i Egypten i alla fall! härligt!

Till top