The sun is shining..

Vardag / Permalink / 6
Det kommer bli en riktigt härlig dag idag :D synd att man ska tvätta men det är så de är. Skönt att bara kunna gå ut i en vanlig huvtröja utan att frysa arslet av sig också. Underbara värme.
Gick genom lilla skogen ovanför våra lägenheter, fy fan vad skitiga och äckliga människor är. Plastpåsar, fimpar, elsladdar, trasiga leksaker mm mm låg ÖVERALLT. Och varför tar inte Akelius och rensar upp lite ute, får det att se trevligare ut. Hade man fått en slant för det hade jag gladeligen gått ut och plockat upp. Brukar faktiskt plocka upp om de ligger något nära när jag plockar upp mitt hundbajs, det ni!!
Nej de fixar balkongerna istället och har inte ens material för att färdigställa skiten, mycket bra jobbat. Snacka om dåligt bolag, usch!! Aldrig mer Akelius!

Nej ska göra mig iordning nu och vandra en snabbis till Allum innan tvättiden börjar vid ett.

Vad ska ni hitta på idag?? :))
#1 - - Madde:

Ja visst är det äckligt med allt skit som ligger?? Det som göms i snö kommer fram i tö som man säger.. Otäckt! Idag håller jag också på att tvätta.. :o) ska ju resa bort o då lär man ha nytvättat med sig, o för den delen är det skönt om inte tvättkorgen är full när man kommer hem igen. :o) hoppas du har det bra i finvädret! kramis!

#2 - - Madde:

Jo vi ska till sälen en vecka, åker på söndag. :o) blir skönt, sooola sig illröd xD och åka bräda o längd, blir gött mos. :o) om de finns nå snö? jo jag har egen tvättmaskin, jäkligt skönt faktiskt, slipper man springa runt med tvättkorgen som jag har gjort där jag bott tidigare.. :o) kram

#3 - - Madde:

nej det är ju det som är otäckt, när jag pluggade på högskolan så var där en klasskompis som hade tvättat i en olåst tvättstuga o blev av med alla sina kläder, typ sin nyinköpta peak performancetröja bland annat. det är ju lagomt kul, not. Haha du får väl gå o köpa dig en körv med mos :p

#4 - - Molly:

Jag ligger för tillfället i sängen och väntar på att min feber ska försvinna :S Fick det igår av någon konstig anledning.



Jag tror vi ska grilla lite hemma hos en kompis. Hoppas solen ligger kvar lääänge idag :)

#5 - - Molly:

Ja, jag började frysa och en av mina kompisar sa att jag var varm i pannan, men jag mår inte speciellt dåligt. Lite dåsig bara.. Men så åkte jag hem och frös ännu mer, låg med två tjocka täcken. Idag är det lite bättre, vet inte vad det är för fel :P

#6 - - Jennie:

Så härligt väder idag :)

Till top