"Tuffa" brudar på film..

Vardag / Permalink / 5
Något som stör mig så oerhört är brudar som försöker spela tuffa i filmer och serier. Hon som spelar Ana-Lucia i Lost är ett exempel. Kan man bli mer irriterande och töntig?! "Åhh kolla på mig jag är tjej och har pistol". Hon är likadan i Fast and the Furious. En tvättäkta tönt. Tack och lov så är hon inte med så himla länge i serien :P

Nyss proppat i mig en fisksoppa som älsk gjort. Så himla god och till efterrätt kommer det bli Magnum Mandel glass, mums mums.

Jobbar inte förrän på torsdag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på i veckan. Städa kanske, diska :P låter skoj ellerhur?!

Grannen var uppe idag förresten och gnällde på att han fått hundhår på sin affroturff matta. Vi sa att vi ska försöka hålla hundarna inne, men då får han se till att sluta röka :P tror ni det kommer funka?! Det tror inte jag. Visst alla får göra som de vill, men ska vi stänga in våra hundar så får även han göra något. Det tycker vi iaf!!
Vi får alltid stänga balkongdörren när han röker för de kommer in rakt i våran lägenhet och stinker fan. Vilket himla dilemma men jajja..

Visst är fåglarna söta?! De kallades för Lovebirds där och de är nog för att de alltid satt tillsammans och "pussades" :))
#1 - - Anna:

Jag tycker absolut att det är rätt att han får sluta röka om ni måste hålla era hundar inne. Det är ju typ tjänster och gentjänster så :p

#2 - - Jennie:

Haha.. gillar inte heller hon Ana-Lucia :P



Nattikram

#3 - - anna:

Fin bild! söta pippi fåglar!

#4 - - EmelieLiljeberg - IDOL 2009:

Heej :)

Haft en bra helg?

Kram

#5 - - stina:

söt bild

Till top