Vad ska man skriva för rubrik idag då??

Frågor & Svar / Permalink / 5
Usch vad tråkigt det är när man loggar in och på bloggen på morgonen och så är det en kommentar i stil med "Hej, suupersnygg blogg. Hur är det idag då??" Sen går man in till dennes blogg och ska svara och så har personen massutskickat samma kommentar till hundratals bloggar. Svara ni på sånna kommentarer?! Där de inte alls bryr sig i din blogg, de vill bara ha läsare?! De verkar inte finnas någon gräns hur man går till väga för att få så mycket läsare som möjligt.

Precis satt i mig ett Sushi lass och älsk har ätit kina. Nu är det hockey och rabarberpaj med vaniljsås som gäller. Gotti gotti :)
#1 - - Anna:

Nej, jag brukar faktiskt inte svara om jag märker att de skickat ut precis samma kommentar åt nästan alla andra bloggar :)

#2 - - Anna-Maria:

Nja jag hade nog inte svarat.. Jag vill inte ha många läsare så men om man själv vill ha många läsare så hade jag nog svarat.. Kram

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Bara ett "hur är det med dig idag då" är ett tecken på all skitreklam för sin blogg. Då de vill skapa en konversation på det sättet så får de väl fråga om en msn eller något.

#4 - - B:

När jag hittar en blog jag tycker om så lägger jag en kommentar men jag förväntar mig inte något tillbaka.

#5 - - Sanna:

Eller, Heeeeeeej finblogg, lägg gärna till mig på bloglovin så lägger jag till dig också..



Ja jippi =)

Till top