Utmaning från Alisa :))

Utmaningar & Listor / Permalink / 3
1. Vad heter din hund/hundar? - Zamsung och Whisky

2. Vad är det för ras/raser? - Whisky är Jack Russel Terrier. Zamsung är Chihuahua/Papillon.

3. Födelsedag? - Whisky: 28/8-04. Zamsung: 28/10-05

4. Hur kommer det sig att du valde just din/dina hund/hundar?
- Whisky fick älsk när han fyllde 20 år :) inte vi som planerade det med andra ord. Han ville ha en hund och så fick han Whisky.
- Zamsung. Jag var egentligen ute efter en tricolor Basenji kille, men orkade inte vänta kan man väl säga. Surfade runt på blocket en dag och såg blandisvalpar till salu och föll för en liten tjej. Men väl framme hos "uppfödaren" så fastnade jag för Zamme, han var så tuff, tjockis, social och alldeles underbar.

5. Hur var första dagen hemma med valpen/valparna?
- Whisky sov mest om jag inte minns fel, var tyvärr inte med när älsk fick honom.
- Zamme kommer jag inte riktigt ihåg hur han var, framåt iaf.

6. Hur gick rumsrenhets/koppel/kommando träningen?
- Även där är det älsk som hade honom hos sig i Filipstad och jag bodde i Borlänge, så jag kan inte säga så mycket om honom faktiskt.
- Zamme hade från början lärt sig att använda köksdörrens lucka hos "uppfödaren" när han ville ut och kissa. Så rumsrenheten var inget problem, sen kom han i december och då låg det snö överallt så, det blev ett större problem sen med två hanar hemma som skulle visa som bestämde och kissade på golvet :P

7. Hur fungerar hunden/hundarna med andra hundar?
- Whisky lär man hålla koll på, man vet aldrig riktigt vad han har för uppsåt. Vissa hundar går utmärkt medans andra inte går alls.
- Zamme är supersnäll, men morrar när han sitter fast i kopplet och han sätter även igång Whisky när vi är ute och går. Vi har två huliganer i familjen. Detta beror också på att många lösa hundar har skrämt upp honom.

8. Hur är de mot människor?
- Whisky är som han är, kommer någon för nära som inte han gillar så får man se upp. Men när man lär känna honom är han den goaste hunden på jorden.
- Den dagen Zamme är aggressiv mot en människa kommer jag bli väääldigt förvånad. Han älskar människor, alla människor, mer än andra hundar tillochmed, men grymtar lite när han ser skummisar.

9. Har din/dina hund/hundar några speciella egenskaper? I sådana fall vilken/vilka?
- Whisky. Han är en väldigt trött vovve och ligger helst och nussar en hel dag. Kommer det en liten solglimt så vet man vart han är, han älskar nämligen solen. Och mat :P
- Zamme spelar fotboll, då menar jag de stora bollarna, han älskar allt som har med bollar att göra. Han har även en hel del roliga ljud för sig och han kan charma vem som helst :)

10. Utmana nu någon eller några!
Ni som vill, jag vet att jag är tråkig, men men :)
#1 - - emma:

Gud vad synd :(:(

#2 - - Malin:

svar: Ja det är precis så det är . Tur att vi bloggdesigners förstår varandra. Vilken himla fin bild du har på dig själv i menyn! Kramar!

#3 - - Gizmo & Leeloo:

hehe kul att du antog den:D

Till top