#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja absolut, ALLA bör använda den regeln!

#2 - - T sukii:

Sv: hehe men då är det bra ju, inte kul och få negativa kommentarer :DHm jo det är ju det hela tiden. Sjuuuuuukt störigt. Men det jobbiga är att det inte är vilka bloggare som helst, utan nästan alla mina s.k. "läsare" är asiater som snor idéer, tråkigt. Vill ju ha bloggen öppen för övriga bloggare och så, men jag kan inte ens låsa upp bloggen utan att dom asiaterna jagar en :(( känns onödigt att låta bloggen stå öppen för kopiering när jag inte ha så många läsare heller hihi

#3 - - anje:

svar; nej, perro de presa canario är inte godkänd i FCI, däremot är DOGO canario det. FCI har gjort om standarden för rasen och därmed delades den så det numera är två olika. dvs, presan har sin egna standard o dogon har sin egna. så om du köper en dogo o kallar den för presa så är det likadant som om du köper en amstaff o kallar den för pitbull. vad är det för presa-uppfödare du hittat? jag vet bara en som föder upp presa o det är i norge. däremot finns det några DC-uppfödare i sverige..

ah, ok. jag trodde ni letade hund! hur som haver, det är kanonhundar, starkt psyke o inga leksaker. sånt gillar jag! :)ha en bra dag! :)

#4 - - Emma:

Svar: taaack! :D :DJag måste påpeka att din design är helt galet fin med. :))

#5 - - Anonym:

Kjempe fin blogg du har. Kjempe flink du er til å lage design ;)

#6 - - Zäta:

åh jag äälskar den låten :) så himal fin!

Till top