Den nya hårfärgen..

Candis / Permalink / 13
Får bli en bättre bild imorgon, men här är den nya ljusare Candis :) jag är nöjd men funderar på att kanske köpa silverschampoo för att få ner det gul/oranga lite. Men en frissa jag var hos sa att de funkar inte om man inte är så gott som helt blond?! Låter konstigt. Någon som vet mer kanske??
Får tacka min älskade för all hjälp hehe han är lite ovan han med!

Börjar få riktigt långt hår :) lär dock klippa mig innan vi flyttar. Man kan inte tro att mitt hår varit kort som till över axlarna hihi!
#1 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

jättefint ju! =)

#2 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Har ingen aning faktikst =S det borde ju tekniskt sett kunna ta bort gula pigment i ditt hår också.. men jag vet inte riktigt, vågar inte svara på det. nog bättre att fråga en frisör om det =)

#3 - - Sis:

Skit också du har sån frilla jag vill ha :P

#4 - - emma,...:

Nej tack det får vara :)

#5 - - Jennie:

Fint det var med lite ljusare varmare färg :)



Tror silverschampo bara funkar om man har blont faktiskt :P

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Det blev jättefint, åh jag vill bli mörkhårig igen men nä fyfan jag har plågats sedan i våras så nu då väl resultatet syns av blondt hår så ska det förbli så :)

Jag har också svårt att förstå hur pass korthårig jag har varit, jag förstår inte hur jag kan ha vela ha så kort hår heller ^^

#7 - - J:

Jag har hört att man ska kunna använda silvershampoo till mörkt hår oxå, det ska ge en mer "kallare" ton.

#8 - - Eliiz:

silverschampoo ska funka endå. så köp det, isa dora har en billig & bra!

#9 - - Fia:

Det funkar alldeles utmärkt med silver schampo. Både jag och min mor andvänder det för att få fram snygga effekter (ljusa upp) lite mer.



Har provat en del olika märken men XL´s märke är helt klart bäst. Brukar ha det i 5-20 min beroende på hur mycket effekt jag vill ha.

#10 - - Anonym:

Lovely babe!:D Du vart oxå ljusare!:) Nu går vi mot ljusare tider:D

#11 - - Alisa -[ Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Var lite snabb på knappen, det var jag som skrev förra ehhe

#12 - - Molly:

Shit vad långt och fint hår du har :)

#13 - - Jools (frisör):

Självklart kan du använda silverschampoo... Det som händer är att de violetta pigmenten tar bort de gula och de blå pigmenten tar bort de orangea... Bäst effekt får du av silverschampoo på blont hår, det syns helt enkelt mer... men testa dig fram!



Ett silverschampoo jag rekommenderar är från vårt svenska märke Disp core, heter blondschampoo, och finns även ett blond treatment med pigment till, finns hos frisören o ligger runt 170 kr.



Finns en husmorskur som inte kostar många kronor att göra med, jag har dock aldrig testat det själv...! Blanda 4-5 blåbär ihop med schampoo i handen och massera i där de guldiga pigmenten sitter som du vill få bort, vet inte hur effektivt det är men tänk hur lila blir man inte av blåbärsplockning;)??? Det är nog inget man ska testa på ljusaste håren o verkligen inte på trasiga hår, då blir man lila/blå hårig, garanterat!



Lycka till! Kramar jools

Till top