Film: Ice Age 3

Filmer / Permalink / 1
Älskar ju första Ice Age filmen och den här var riktigt underhållande. Om man gillar barnfilmer med schysst grafik vill säga :) men inget kan ju slå ettan. Dock var ju dinobebisarna sjukligt söta!
Manny - "Eyy you, check for poo"
Sid - "Why am I the poopchecker??"


Filmbeskrivning:
Scrat fortsätter sin outröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Det visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinsaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.

Betyg:
/5
#1 - - SaraLouise:

Jag hör absolut till kategorin som älskar animerat!

Ofta tycker jag faktiskt att skämten i animerade filmer riktar sig mer till vuxna än barn, det används liksom ofta skämt som barn inte ens fattar. Därför tycker jag inte att man är barnslig på en fläck bara för man kollar på sånt.

Det är hur bra som helst ju! =Dhar inte sett Ice Age 3 än men hoppas att det blir snart. =)

Till top