Film: Knowing

Filmer / Permalink / 3
Tyckte den verkligen hade potential att bli riktigt bra. Men sen när konstiga "aliens" dök upp och Adam & Eva teorin började cirkulera så blev den inge bra hehe.

Filmbeskrivning:

1959 gräver en skola ner en tidskapsel, som eleverna får fylla med sina teckningar. Alla utom en elev. Hon fyller sitt papper med en tillsynes slumpartad siffersekvens.

Femtio år senare öppnar en grupp elever tidskapseln och hittar flickans mystiska anteckningar. Det blir Caleb som tar hand om anteckningarna, men det är Calebs far, professor Ted Myles som ser igenom mönstret och anar ett kodat meddelande om en mängd större olyckor, datumen för deras händelser och deras dödssiffror. Dessvärre hittar professorn även vad som ser ut som datum i den nära framtiden. Men hur ska han kunna varna allmänheten? Om vem ska han varna? Vem kommer någonsin att tro honom?



Betyg:
♥ ♥ /5
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha ja :D Men kanske att man leker alldeles FÖR lite och hundstackarn får ingen riktig relation till ägaren.

#2 - - Veronica:

Jag tyckte exakt samma sak om den filmen! Riktigt spännande tills alla aliens dök upp... då blev den tråkig.

#3 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Haha, jag ÄLSKADE den filmen! fastän den blev lite freaky med alla aliens.. Sånt som hände, med solen och det dära, skulle ju kunna hända på riktigt också? det var det som skrämde mig lite..

Till top