Hissar & Dissar

/ Permalink / 4
- Stavfel. En liten småsak jag stör mig på. Speciellt när de är skrivet i överskriften hos andra bloggare haha :D verkligen irriterande. Men vet man inte hur något riktigt stavas, kanske man ska fundera på att kolla upp det innan man postar inlägget. Sorry ni som tar åt er, bara jag som är knasig haha.

- Svininfluensan/media. Nej jag är faktiskt inte rädd, men jag är otroligt jäkla trött på media, speciellt Aftonbladet och deras skrämselpropaganda. Önskar jag visste lite mer om denna influensa. Jag har aldrig fått det under dom hemska influensatiderna. Har aldrig heller fått vinterkräksjukan. Men oroar man sig och är rädd så är de ju klart att man får det. Skulle jag tänka konstant varje dag att jag skulle få en hjärnblödning eller cancer, såklart skulle jag få det. Stressrelaterat kanske man kan kalla det.

- Lata människor. Vill man ha något gjort måste man göra det själv och det suuuuger. Är de verkligen så svårt att fixa något som bara tar någon minut, bara för att man inte orkar? Väx upp och börja ta egna initiativ och vänta inte på att någon annan ska göra det åt dig.


Leva livet. Jag är en sån person som vill uppleva andra länder, städer, människor ur ett annat perspektiv än bara resa dit i två veckor. Livet är alldeles för kort och man måste ju leva det och inte bara finnas till för att. Inte bara slå sig ner, skaffa barn och bo på samma ställe resten av livet :) när människor frågar mig hur jag vågar åka och lämna allt här? Ja varför inte? Vad håller mig egentligen kvar här? Förutom familjen och några få vänner? Och de finns ju telefon, internet och flyg. Resan till sverige är inte så lång egentligen.

Nya vänner. Dom har inte funnits i ens liv i många månader, men ändå så har man fått en så enormt bra kontakt. Man hoppas att de kommer finnas med en resten av livet.

Djur. De finns alltid där för dig. Är du arg, ledsen, glad you name it. Det spelar ingen roll, de är alltid där när du behöver dom. Har ingen aning om hur jag kommer klara mig utan mina älsklingar i 4 månader. Mina bebisar. Usch ångest.
#1 - - Annica:

Hej.

Jag har läst din blogg ett tag nu och det är alltid lika roligt att gå in och se vad du har skrivit.

Vill bara önska dig lycka till på resan (även om bloggen fungerar även där så skriver jag nu. ;)

tycker absolut att man skall ta chansen när man har den! Passa på medans vi är unga:)Forsätt att leva livet!

#2 - - Sandra:

Jag håller verkligen med dig, speciellt om djur :)

#3 - - Molly:

Håller med om allt!

#4 - - Emelie - EmeliesPlace:

Håller med dig :)

Till top