#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag pratar ju som Micromiss. Haha hemsk dialekt!

#2 - - Nelia:

Jag tror inte folk inser hur mycket tid o krafter som går åt när man ska designa en blogg, så det är skitbra att du ställer stränga krav och regler.

#3 - - Sanna:

BRA idé...

Förstår dig fullt ut, varför ödsla tid på folk som gör så..

#4 - - Sanna:

Glömde o fråga en sak..

Du hade ju laddat ner speciall grejer till photoshop vart gjorde du det? Letat som en tok på nätet men vågar inte riktigt ladda ner saker från sidor man ej känner till ordentligt.... Är sugen på att uppdatera våran lite.. :)

#5 - - Elin:

Haha, du lät så galet arg att jag nästan inte vågar fråga om du kan hjälpa mig med en ny design någon gång framöver ;)

#6 - - SaraLouise:

Du är så söt så. =)Och jag förstår precis vad du menar, även om jag inte upplevt det. Konstigt att folk inte kan fatta och tänka lite mer på andra än bara på sina egna självupptagna arslen!

#7 - - Anonym:

Haha, nä förstår det! Dock roligt hur du vände hela videoinlägget från ledsen till svinarg till ledsen igen :D Keep up the good work!

#8 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Helt rätt gumman, vissa inser inte jobbet ni lägger ned och att det inte är gratis för att det är arbetstid!

#9 - - Anonym:

Hej! Kul o se dig i rutan! :D Har kikat på alla dina videoinlägg och jag blir så fundersam... WHERE´S THE DALMÅL?! Herreguuuud.. tror jag måste styra upp det här alltså haha.. Fast du kanske inte vill prata daaaalmål längre.. Obs det gör jag, inte så lite heller... =) Sköt om dig kramis

#10 - - Molly:

Jag håller med dig om designer... Jag känner precis likadant. Du gör helt rätt!Det kommer gå så bra med allting tror jag. Visst blir det en saknad efter sina husdjur, de är ju som en familjemedlem. Men det löser sig :)

#11 - - Veronica:

Vad jobbigt med vovvarna, de blir ju en del av familjen så förstår att du är nere just nu. Stackars!Btw, min blogg är såå mycket finare efter att du fixade till den, så tack för det! :)

#12 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Usch usch jag blir lika arg varje gång de helt plötsligt inte ska ha designerna. Skitbra idé och jag är fan stolt skapare till den haha ;) Eller ja jag diskuterade med min mormor, syster och hennes sambo som tyckte att det var orättvist att jag jobbat så mycket och sedan inte får något för det. Oavsett om den inte är klar så HAR jag jobbat tagit mig tid och jobbat med den.Åh, vad tomt det blir nu utan hundarna. Men nu har ju du ändå så mycket att tänka på framöver så då kanske du inte känner av det lika mycket förrän om några veckor, vem vet.

#13 - - isabella:

får man fråga vart dina hundar skulle? har inte hängt med riktigt ^^

#14 - - Anonym:

Håller helt med dig, förstår att du blir arg över folk som inte vill ha designen som du jobbat med. Och du är så duktig! Varför frågar dom ens om din hjälp då, det kan man ju undra!

Nej go girl! Det var en bra designidé!

Du ska se att tiden går fort tills du får se dina vovvar igen!

Ha en trevlig kväll tjejen ;)!

kram

#15 - - JeNnY:

Ett tips annars..... Ta typ 100:- för själva skapandet av designen som folk betalar innan, och sen typ 100:- till för att "köpa loss dem" när den är färdig. På så sätt slipperju du sitta o eventuellt betala tillbaka.Du är duktig! Jag kommer säkert beställa en ny framöver :D

Till top