Videoinlägg.. Number One..

Videoinlägg / Permalink / 11
Haha mitt allra första. Nåååå vad tycks?? :D åhh vad man skrattar åt sig själv nu haha. Sleten och tofs på knoppen. NAJS!
Känns som att de blir lite roligare med videoinlägg, lite personligare än bara text och bilder!
#1 - - Linda & Deamon:

haha men shiiiet vad lääskigt! Alltså, fatta mig inte fel, du är inte läskig eller så, haha :P Men ja, trodde inte att du skulle se ut eller låta så där. man får ju ändå typ ''en bild'' i hjärnan av hur någon låter, ser ut. Som du säger, det är helt anorlunda att se på film jämfört med bara ord och bild.Skit kul juee :) Och hoppas du inte fattade min knasiga förklaring fel :)

#2 - - Anonym:

wierd

#3 - - maria:

Måste säga att jag håller med Linda :-)#4 - - Linda:

Ja, riktiga jäkla idioter dom där damerna.. Tycler synd om dom, som föddes utan hjärna.......Haha, ja men kul som faan jue :) Vart ju ett långt för att vara första också, annars brukar det ju bli att man bara säger hur pinsamt man tycker det är och stänger av typ :P Har jag sett på andra bloggar. Men tycker du inte det var läskigt att höra sin egen röst? Jag vet att jag hade jätte problem med det när jag började spela in radio, sen när man hörde sändningen skämdes jag över min röst, men man blev ju van vid adet efter ett tag :)Snart är karln hemma från sthlm, då får jag min dosa så jag kan betala dig :)

#5 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Söööötnooos!:D

Du lät inte som jag trodde fast det gör man juh ändå aldrig hehe!I like it give me mooore!:D

#6 - - Emma:

Hihi, sötnöt!! :)

#7 - - Emma:

men guuud vad kuul att få höra hur du låter!!! supersöt, precis som jag trodde ;) kramkram.

#8 - - Alisa -[ Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Ja det är juh lättare och roliga att variera!:) Därför kör jag oxå lite mer med videoinlägg, roligare att lyssna ibland än att läsa!:)Ja det är sååå gott så köp med dig massor!:)

#9 - - JeNnY:

Få se om det går att kommentera nåt idag då....Du såg ju jättesöt ut med grunkan på huvudet, hihi. Kul med videoinlägg!Tycker du ska göra en "design till Jenny" också :) den blev ju så himla bra :D tycker jag iaf.....

Förresten.... skulle du ha tid o lust att göra en "signatur" till mig? Alltså en sån där som du har med "Sara" och en blomma bakom?kram

#10 - - JeNnY:

nej stilen spelar inte så stor roll. Nån enkel bara som passar som signatur. Typ som du har. Jag gillar solrosor :) men det behöver inte vara en blomma heller, utan det funkar med annat också; stjärna eller nåt.

#11 - - Frida:

Du är verkligen en söt tjej :)Ett stort plus är ju också att du är väldigt snäll och trevlig, de verkar som så iaf :)

Till top