- 19 grader ute..

Photography / Permalink / 10

Zamme fick faktiskt lov att ha på sig en stickad tröja idag, var ju snooorkallt ute. Inte ofta han får ha kläder på sig :P har massor åt honom men använder det sällan. Trodde jag var en sån person i början som skulle klä på sin hund, men inte alls. Bara när de är så kallt ute som det är idag. Undra om jag kanske skulle ta och sälja av lite av hans kläder?! Mycket av det är knappt använt :)

Fick lite fina bilder iaf :)) det glittrar verkligen fint när de är så kallt ute.
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010:

Ja hoppas verkligen han tar det lugnt på vägarna och kommer hem bra!:) Vi håller tummar och tår!

#2 - - Tommy:

sv: Japp all snö är borta!

En del tror att det kommer en ny omgång i januari/februari, men jag hoppas verkligen att snön håller sig i från skåne , det räcker med all den snö vi fick!

#3 - - Tommy:

Sv : Ovant med så mycket snö ja verkligen! Sist vi fick så mycket snö var i februari 2007 då jag just tagit körkortet :( Det var pain !

#4 - - Carina:

Fina vinterbilder. Det är verkligen fint idag. Igår regnade det här men inte tillräckligt för att snön skulle försvinna.

Sälj kläderna vet jag. Kan ju vara bra med nåt varm när det är så kallt som idag men annars är det ju lite fjantigt (tycker jag som är en gammal kärring)

#5 - - Anonym:

brr.... här är det 21 :(.

#6 - - Charlotte:

Ja det är klart att vi alla ska dö tillslut, men när man lever ett bra liv så är det klart att man är rädd för att dö. Det ör inte själva dödsprocessen i sig jag är rädd för, utan det är rädslan över att lämna mina nära och kära. Och oroar man sig aldrig över döden, oavsett om det är ens egen eller någon annans så vet man inte heller hur man skulle tackla det.

#7 - - Petra ♥:

så fina bilder! Älskar att fota frost! :)

#8 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Den har jag faktiskt inte testat själv men vet att andra har fått det att fungera. Man kan ju ta bort mellanrummet mellan slutet av sidomenyn och texten och istället för att ha padding där så kan man flytta det till texten. Då kan man lägga in bilder (tex http://plus.blogg.se/images/2009/sidomeny_63082863.jpg). Du kan kika på hennes design som jag har gjort :) Ganska enkelt alternativ för boxar.

#9 - - : : T S U K I I : ::

vilka vackra bilder- som alltid! :D

sv: haha vilken blev det till slut? :D den rosa och lila är ju så himla snygga! :DD

#10 - - Malin Viklund:

Vackra bilder!! :)



OJ, glömde skriva vem jag var i min förra kommentar! :(



Var iaf jag som skrev att du hade en fin o att jag hittade din blogg på min lillasysters blogg.

Till top