- T i s d a g -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
Årets första glögg :) dock är saftglögg müche godare men den här gick ner den också. Tänk att de säljer 12 % glögg på Ikea här i Innsbruck haha, lite småkul och annorlunda.
Försökt sitta med design på nu kvällen men de går så himla segt, får ta tag i det imorgon när honey jobbar igen. Måste börja packa lite på allvar nu också eftersom vi ska iväg på lördag och lämna grejor i nya våningen som vi ska ha kvar här. Samtidigt lever vi just nu i lite ovisshet. Nästa vecka kommer vi eventuellt få reda på om det blir Kiruna och då ska vi vara där efter nyår. Flummigt är bara förnamnet.

Det ska löna sig att jobba... Inte tvärtom...

Familjen vi bor hos har ju massa katter. Nyligen har ju en ny katt flyttat in?! Så jäkla elak :( han slåss med alla de andra katterna konstant, låter ingen av de andra få komma nära ägarna. Hade jag en sån hade jag antingen slängt ut fanskapet eller kastrerat honom. Jag skulle bry mig mer om de katterna jag hade innan än en nykomling som pressat sig in :( usch..

Honey och jag måste köpa en till kamera :P den är rätt svår att dela på när vi ska åt olika håll nu i Jul. DÄMIT!

#1 - - Linn:

SV; Visst är det! Köpte det här om dagen, var ju överdrivet gott. Är nog godare med hembakat men det är överkurs för mig, haha :D

#2 - - Molly:

Gott med glögg, tänkte ta mig lite jag också :)

#3 - - siri:

sv; haha jo det kan vara mycket farligt. inget bra ställe att besöka om man vill spara på pengarna ;D

#4 - - Molly:

Virrpanna som jag är glömde jag att svara :P



Jo, jag mår bättre nu faktiskt. Tack som frågar :D <3

#5 - - Linn:

Sv: Hur länge blir du hemma efter jul? :)

#6 - - Linn:

Sv: Synd ;/

Skulle va SUPER om du kom!

#7 - - Linn:

Sv; Hoppas ni inte åker tbx!! Du kan ju inte missa detta, haha ;D om det nu blir något. Ska börja med att fixa lokal & Dj!

#8 - - : : T S U K I I ♥ : ::

glögg är så gott..! haha har druckit en del idag, ska dricka mer snart. Är det dåligt, tro du? haha



avskyr sånna varelser med den attityden/personligheten.. spelar ingen roll om det är katt eller människa. elakt och borde avvisas på nåt vis så att den fattar!



sv: ibland får jag ångest över hur mkt tid jag har spenderat vid datorn, att det nästan är läskigt. Känns sjukt onödigt, för vad för vettigt har man gjort? typ inget haha.

#9 - - Sofie:

så gott :)

#10 - - : : T S U K I I ♥ : ::

sv: haha men det är en sak jag undrar, grönsaker och tomater typ kan man väl ändå äta hur mycket av som helst utan att det "inte är bra att överkonsumera", men jag funderar på vitlök? hahah



ah vad skumt :O så du menar att katten var hemlös? :S

#11 - - Myzan:

Har en likadan kamera som du har till salu.

Om ni vill ha en likadan till vill säga ;-)

Kraaam!!

#12 - - Carina:

Glögg ja, har ju nästan glömt bort den. Köpte Blossa -09 och har provat den men sen har jag glömt. Ska ta lite nu innan jag lägger mig. Men den vanliga Blossa vinglöggen är godare. Det är min favorit.

Till top