2009 - Resumé av året som gick...

Utmaningar & Listor / Permalink / 6
Januari
Började jobba på Eurosko i Allum/Partille som timmis. Gjorde min första nagelförlängning med akryl och kommer ALDRIG göra det igen, förstörde naglarna totalt och de tog månader innan de var okej igen. Gelé is the shit!

Februari
1 år sedan Sofia gick bort. Älsk och jag hade varit förlovade i 2 år. Annars så flöt februari på som ingenting. Hittade tv-apparater och bajskorvar i hissen :) alltid trevligt. Köpte även mina allra första Converse, ett par lila.

Mars
Fyllde 24 år och firade det i Egypten med min familj, älskling, svägerskan och hennes pojkvän. Det var också första gången jag åkte utomlands med en pojkvän. Längtar redan tillbaka.
Slutade även jobba på Eurosko och fick reda på att jag fick jobb på Hallbergs Guld i Nordstan och skulle börja där i April.
Fick inbrott i våran Escort också. 3:e bilen :P kändes bra med tanke på att Henke tagit banklån för att kunna köpa den och vi hann ha den i några månader bara.

April
Månaden började i Egypten. En sak som jag minns väldigt väl var när en helvit duva kom och satte sig på räcket på våran balkong, 11 våningar upp.

Maj
Ingenting speciellt hände under Maj. Både älsk och jag jobbade, tog hand om varandra och levde lyckligt i Partille/Göteborg.

Juni
Min Packard Bell dator dog helt och hållet :P drack min första Cherrycoke och fastnade direkt.

Juli
Åkte till Öland med älsk och vovvarna och hade lite semester :) fick urinvägsinfektion och vi fick även reda på att skulle flytta till Österrike i slutet av Augusti.

Augusti
Packade för resan mot Österrike, fick reda på att vovvarna inte skulle få följa med pga rabiessprutan och att man fick lov att vänta i 100 dagar på svar. Fick en ny dator, den jag har nu. Färgade håret ljusare efter några år med mörkbrunt. Gjorde även mitt allra första videoinlägg.

September
Första månaden i Österrike. Omvälvande och få se alla berg, se ett annat land och hur folket var där nere.

Oktober
Åkte till Verona i Italien för första gången :) fick även besök av Micke som kom ner till Österrike ifrån Göteborg.

November
Saknaden efter vovvarna var enoooorm. Annars så hände inte speciellt mycket i november. Älsk åkte till Kiruna och jag fortsatte med designer i Österrike för att ha något att göra om dagarna. Var uppe på Hefelekar/2256 m höjd :)

December
Nedräkningen för att åka hem och för att få träffa vovvarna igen började. Månaden gick enormt fort och jag måste säga att jag kommer knappt ihåg vad som hände under november-december för att det gick så himla fort.
Fira Jul hemma i sverige och är här fortfarande för att fira nyår.

--- - -- -

Även om man fört Blogg under hela året så känns de även som att man glömt att berätta hälften av vad som hänt och vad man har upplevt. Vissa månader har varit helt ointressanta medans de har hänt desto mer under andra. De är väldigt intressant och läsa i bloggen vad som hänt och vad man gjort under året dock :)

#1 - - linda:

ja det förstår jag, men asså gjorde du den själv ?

isånnafall är du as duktig !:D

#2 - - Emilie:

Gott Nytt År! Hoppas ni får ett bra år i Österrike, om ni tar er till Wien nån dag och behöver tips är det bara att höra av sig :) Din blogg är jättefin föressten!

Frohes Neues Jahr und Alles Liebe!

Emilie

#3 - - linda:

oj, gud va duktig du är :D

#4 - - Matilda:

Tack det samma!



En underbar bild förresten.

#5 - - Sofia:

Gott nytt år Sara :) hoppas du haft ett bra år :)



kram fia

#6 - - : : T S U K I I : ::

sv: haha alltså jag äger absolut ingenting från MUS. Har ju känt på produkterna och testat nårra osv.. men aldrig haft råd vid rätt tillfälle :P sen har jag läst en hel del så det kanske hindrar mig lite? :P



haha alltså det är så sjukt störigt men vad ska man göra. hoppas hon läser inlägget och tar bort :) jag orkar iaf inte lägga ett ord på hennes blogg :P

Till top