Året 2009..

Utmaningar & Listor / Permalink / 1
Gjorde en liknande även förra året så vi kör en för detta året också =)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bott utomlands :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Brukar aldrig ge nyårslöften, man håller dom aldrig ändåså.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inga nära vänner, men så gott som varenda en man gick i skolan med förr :P
4. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En fastare tillvaro kanske. Skulle vilja se någon konsert också.
5. Vad var din största framgång 2009? Att jag vågade ta steget och lämna sverige på obestämd tid och att jag lyckades betala av hela min H&M skuld.
6. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och smink skulle jag tro!
7. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat mer pengar.
8. Vad önskar du att du gjort mindre? Gnällt hehe.
9. Hur tillbringar du nyår? Med mamma, pappa, älsklingen, våra vovvar och en kycklinggryta :D kanske någon liten champagne också!
10. Vem saknade du? Sofia ♥
11. Finns det någonting du ångrar med 2009? Ingenting jag kan komma på just nu.
12. Första eller andra halvan? Andra halvan :D flyttade till österrike, såg Verona-Italien. Dock var ingenting detsamma utan hundarna så jag hoppas det kommer bli bättre nu.
13. Hur tror du 2010 blir i sin helhet? Virrig, oplanerad, spännande.
14. Var du utomlands något år 2009? Ja. Österrike, Italien och Egypten :)
15. Vad var det bästa och det sämsta med år 2009? Det bästa måste vara att jag fick följa med Henke utomlands och få se och uppleva något annat än sverige. Det sämsta var att jag inte kan jobba där nere och att hundarna inte kunde följa med i början.
16. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Har alldeles för många datum som jag kommer minnas ifrån 2009.
17. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara varit lite halvdålig, småförkyld. Gjorde något konstigt med knät så de knäppte men de har blivit bättre nu efter promenader med Zamme.
18. Bästa köpet? 50 mm 1,8 II objektivet till våran Canon 400D!
19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare helt klart!
20. Blev du kär i år? Blir jag mer kär tror jag att jag spricker :D
21. Favoritprogram på TV? Kollar aldrig på TV, men kanske Krabbfiskarna på Discovery.
22. Bästa boken du läste i år? Alla Twilight-böcker!!!
23. Största musikaliska upptäckten? Åhh shit de vet jag inte haha.
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var i Egypten med mamma, pappa, älsklingen, svägerskan och hennes pojkvän. Fick en tårta upp på rummet med nötter på sidorna och älsk hade bett dom speciellt att INTE ha på några nötter hehe. Fick ett underbart fint halsband av honom med Eye of Horas, skyddsguden.
25. Mina önskemål kring 2010: Att vi får svar om vart vi kommer bo de närmaste åren, att jag kanske kan börja plugga något på distans och att vi får vara friska och lyckliga och att även våra familjer hålls långt borta ifrån sjukdomar. Det räcker nu med allt som har hänt.
#1 - - ElinArmour:

Jag lånar =)

Till top