BOX-J*VLAR....

Bloggdesign / Permalink / 9
Någonting jag aldrig har lyckats med när de gäller design är runda hörn i menyn.. Tror jag provat att göra det säkert över 30 ggr men aldrig lyckats. De blir bara åt h*vete och de är ju fasiken inte svårt och kopiera in text där innehållet ska vara och kodmall och stilmall hit och dit, men ändå så blir de bara skit med hela fanskapet.....

Åhhhhh så trött jag bliiiiiiiiiiiiiiir!!!!! Extra jobbigt blir de när man inte kan ha en massa tid att göra det heller eftersom det är en som vill ha så i sin beställningsdesign. Så vad göra?! Sno från andra?? Känns inte direkt som att jag vill göra det...

Suttit och svurit över en timme nu :P mamma och pappa tror nog jag håller på och slår sönder datorn snart. Bra och göra beställningar när man inte ens kan göra en sån simpel sak som rutor i menyn utan hjälp av bilder!!
#1 - - Molly:

Svar: Jo precis :)



Förresten har jag heller inte lyckats det där med box:ar. Men det går nog ska du se :) Jag tänkte jag skulle prova nån dag nu faktiskt. Hoppas du lyckas, jag hejjar på dig!

#2 - - S A N N A S . R U M:

När jag gör sådana så brukar jag göra sjåälva avrundningen som en avrundad rektangel. Sedan trycker jag på omforma fritt, och zoomar ut. Så är det bara att dra i den, för mig fastnar det liksom exakt i kanten (:

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010:

Här kommer det:)



Ditt 2010: Sommaren blir ett härligt äventyr för din del. Här har du fantastiska förutsättningar så unna dig en sommar precis som du vill ha den. Planera för din skull. Resten av 2010 blir mindre passionerat, mer en jämn lunk.



Kärlek: God planering och genomtänkta mål ger ett vettigt kärleksliv och dessutom ett sexliv som blir avsevärt bättre under året.



Pengar: Du väljer att vara sparsam, utom under sommaren. Din ekonomi mår bättre än förut men du vill känna dig trygg och därför slösar du inte.

#4 - - S A N N A S . R U M:

Aaaahaaa, förlåt, nu är det nästan som att jag dumförklarade dig /: sorry!

#5 - - S A N N A S . R U M:

Hur som haver så menade jag inte att idiotförklara dig isf ;D

#6 - - Michael Jackson | Minnesblogg:

Fin blogg! :D

#7 - - S A N N A S . R U M:

Ne /: vad synd, men åh, lycka till i alla fall! (:

#8 - - Veronica, Beauty Place:

SV: Det är ju det, hihi! Jag nyupptäckte Sims över julledigheten och satt fast med det i flera timmar, mitt i natten haha. Förresten är du ju grym på designer, att du inte lyckas med runda hörnboxar gör dig inte sämre! :)

#9 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jag beskrev hur man kan göra det igår tror jag :)

Till top