En liten hund under soffan..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 14
Jag längtar efter våran mjuka, tysta, underbara, ickeknarrande säng hemma i sverige :P som lillebror Fredrik har tagit beslag på. Den är sååååå underbar *suckar längtande*
Är det bara jag eller har typ 90% av bloggvärlden varit lite smådöd idag? De bloggar man brukar läsa och följer har knappt uppdaterat, vad har hänt?? Kors i taket..

Mindre än 2 veckor kvar tills vi är i sverige igen :) ni kanske förstår att jag börjar längta mer och mer nu. Ska bli enormt skönt och få komma hem till mamma och pappa. Äta mammas mat och inte göra ett dugg, bara busa med Zigge och Zamme hela dagarna. Bara vara

Zammes favvoställe är att ligga under soffan och mysa :) efter den bilden togs så lade jag in en filt under soffan och helt plötsligt låg Whisky där under också hihi.

#1 - - Josefin:

vilken härlig blogg :) men vad har du för kamera? extra objektiv till ?:) jättefina bilder tar du!

#2 - - Elin - Designandmakeup:

Nej jag vill ha kvar min norrländska dialekt, haha. Jag pratade nog inte så mycket norrländska då jag var liten utan det kom mer i högstadiet och gymnasiet tror jag då jag började umgås med fler som inte bodde inne i stan. :)



Då jag pratar med mina syskon i telefonen blir det en helt annan dialekt hah.

#3 - - josefin:

sv: okejokej :) otroligt fina bilder!

#4 - - AF:

tycker också det varit lite dött, iaf hos mina favoritbloggare :)



första gången jag kikar in här, jättefin blogg. jag kommer tillbaka! :)

#5 - - ElinArmour:

Först när jag kollade snabbt på bilden så såg "ögonbrynen" ut som hans ögon ;D

#6 - - Elin - Designandmakeup:

sv: Ja det fula är att min sambo är norrlänning och de som vi brukar umgås med är också det, eller ja en av dem. Så jag borde ju egentligen inte ha tappat det ^^,

#7 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jo, jag tycker faktiskt att det har varit dött. Jag har hållt på med annat hela dagen och det var inte heller så många inlägg att läsa kände jag..



Jag känner igen den längtan. Vilken glädje! :D

#8 - - Anna:

Jag tycker oxå det har varit dött i bloggvärlden ett tag nu :p

#9 - - Molly:

Bloggvärlden var död igår.. det var inte mer än 20-30 inlägg under hela dagen. Annars brukar det vara runt eller över 100.



Svar: Tack så mycket, det kommer bli roligt när man lagt ner så mycket tid :)



Hehe, nae.. det är ett rätt ovanligt namn, men jag är släkt med alla Hartzell:are i Sverige i alla fall (runt 200 st). Men det läskigaste är att det finns en till Malin som är Jazzsångerska :P

#10 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Hej sötnosen! Nä jag var för trött efter jobbet idag för att blogga och jag ville inte se en dator då jag sitter framför datorn på jobbet med i princip hela dagen så datorn står dessvärre inte på min topplista när jag kommit hem!:)

Men tack för att du bryr dig gumman!:D

#11 - - Anna:

Söt hund och kanon fin blogg! :)

#12 - - Anna - Bebis i magen♥:

söt :)

#13 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Nä heeh jag förstår vad du menar självklart är det även föräldrarnas ansvar att känna efter är mitt barn grinigt idag ska jag inte ut och utsätta andra det förstår jag absolut. Men inte alla barn är griniga och skrikiga och att förbjuda något så vanligt tycker jag är lite och ta i!

Men alla har sin åsikt och som du säger inte alla gillar barn!:)

#14 - - yo:

hihi söt

Till top