I Högsjö :)

Vardag / Permalink / 5
Hej alla underbaringar där ute. Vi kom hem vid nio igår kväll i lugn och ro. Varit snökaos ifrån München och hela vägen hem, sjuuuukt. 30 timmars bilresa och i Januari gör vi om det igen :) men de gick himla fort ändå, konstigt nog!
Varit och hämtat Zamme idag :D tror lillkillen blev lite chockad över att se mig och Henke. Mig morrade han åt hahaha men efter ett tag tror jag det började gå upp för honom vem de var som kommit och hälsat på. Nu ligger han här bredvid mig på golvet och följer mig överallt. Bada ska han få göra nu också :)

Känns så himla skönt att få vara hemma i sverige igen :D allt är såååå himla fint med all snö!
Imorgon åker Zamme & jag hem till Borlänge och firar Jul med min familj, älsk kommer upp sen vid den 30:e och han kommer även ha med sig Whisky :D de som är fodervärdar ska nämligen åka på semester i två veckor så då hämtar älsk honom på vägen hem till mig!

Men nu ska en liten hund få bada och så lägger jag upp lite videos senare ikväll och svarar på alla kommentarer. Puss pusss

#1 - - W e b - L i n n . n o:

Åh så morro for deg å værre sammen med wowen din :D Gleder meg til video

#2 - - Joysan:

Skönt att ni har kommt fram säkert och att du äntligen fått hämta Zamme :-)...Hoppas att du får riktigt härliga dagar hemma i Sverige nu innan det bär av tillbaka :-)...Kram

#3 - - W e b - L i n n . n o:

sv: Ja jeg gruer meg bare å være borte fra Mico i 7 dager i jul bare jeg. :P

#4 - - Anna:

Jättefin design du har nu :)

#5 - - Catrin:

wow din juldesign är verkligen underbar! superfin ;)

Till top