I keep on waiting..

Gnälligt / Permalink / 7
Ni vet när man åker nedför en backe och man får lock för öronen och som ett tryck i huvudet. Så känns de i min skalle just nu =// not so fun. Går inte att gäspa bort det heller, börjar bli lite småjobbigt. Känns som om de snart kommer knäppa till för att trycket är för högt eller nåt, skrämmande känsla.

Än en gång frustrerad över att de som beställer design är så dåliga på att maila tillbaka :(((( när jag dessutom berättar för dom att jag har x antal personer på kö och de måste sitta vid mailen så jag kan göra klart designen. De säger att dom har mycket att göra, ja men då lär jag väl ta en annan innan dig?? Och får något helt annat till svar??
När man beställer en design, så fort jag säger att jag sätter igång så MÅSTE man vara beredd på att sitta vid datorn ett tag, eller lägga till mig på msn så att jag lätt kan få svar på om det blir bra, dåligt mm mm. Det är verkligen inte kul när man sitter och väntar på att få godkännande om de ser okej ut, för gillas det inte så lär jag ju börja om och det tar tid. Att svara efter 2 timmar funkar jusom inte :((( då lär jag ta någon annan som är snabb på mailen så att kön kan sjunka och folk slipper vänta..
Brukar alltid göra 2 st åt gången, men nu lär jag börja med en tredje för att kunna hinna få klart alla. Det är inte jag som är seg utan de som beställer gör att kön ökar för varje dag :P

Shiiiieeeeet vad gnäll det var nu, men när de läser min blogg oftare än sin mail är det här nästan bästa sättet att nå ut till dom på :P konstigt nog..

Känner mig lite som ett åskmoln :D så den här bilden passar bra..
#1 - - : : T S U K I I ♥ : ::

jag tycker att "köparna" är sega över huvud taget, eller många av dom iaf. Vissa hör ju inte ens av sig efter att ha gjort en intresseanmälan!



sv: det känns bra nu när jag har betydligt mycket fler läsare då många har sett min blogg. Innan hade jag ju typ 28 läsare och då var det inte så kul när nån snodde.. för då fick personen massa creds för det -.-

#2 - - S A N N A S . R U M:

Väldigt vacker bild :D

#3 - - V I L J A:

Svar: Näe gud så fantasilöst, och löjligt! Jag skulle aldrig vilja ha en blogg som var på pricken lik någon annans :O

#4 - - Molly:

NU snöar det på din blogg hos mig :)



Tack så mycket! Det har varit en fin dag faktiskt. Redovisade både mitt och en annan klasskompis arbeten på religionen, så jag känner mig superduktig :) Men ikväll har jag inga läxor.. ska redigera lite bilder nu och sedan duscha :D Najs kväll!



Hur är det med dig då? Bättre/sämre? Läste om det om öronen :S Inte roligt.. är ett öronbarn så jag har öroninflammation två gånger om året så jag vet precis hur det är att ha en skum tryckande känsla. Det brukar börja så på mig, eller att jag får ont i käkarna :S Men jag hoppas att du mår bättre snart!



Puss

#5 - - Sofie:

kan ju inte alls vara kul att ha en likadan design som någon annan..inte speciellt orginnelt

#6 - - Linn:

Sv; Haha! Ser så ut :) Bäst du inte kastar boll åt hundarna sen ;'D Kanske den rullar ända in till stan!

#7 - - Elin - Design&Makeup.se:

Vet verkligen vad du menar, nu är det helt tyst hos mig, ingen som hör av sig och sedan till helgen då jag inte har tidk ommer alla höra av sig igen.

Till top