Läskigt och gå ut med Zamme själv..

Vardag / Permalink / 6
Känner mig lite småtrött just nu :P lär ut med Zamme innan sängdags också. Känns lite småläskigt och gå ut själv här uppe på kvällen, gillar inte mörker och speciellt läskigt är de ju efter att pappa har sett en varg här när han var ute med deras hund. Superskoj haha.

Tro det eller ej, men jag saknar Henke :(( massor dessutom. Borde de inte vara lite skönt att vara utan honom efter 4 månader tillsammans konstant?? ♥ det är bara så tomt, tur att lille Zamme är med mig, för sova själv är fasiken inge kul.

Suttit med lite design nu på kvällen, men det går segt. Några dagar utan blogg och dator gör att man faktiskt inte är så sugen på att sitta här. Var likadant efter Egypten, det är inte lika kul längre när man inser att de finns annat ute i världen HAHA, inge sorgligt alls ;)

Nej lär ge mig för ikväll. Ingen idé att tvinga ut någonting, ska mumsa lite av pappas julkola, NOM NOM.. Nattiii!!

Lite smått med snökaos när vi närmade oss Katrineholm och Vingåker. Galet..

#1 - - Carina:

Då var du inte så långt från mig. Jag bor 2,3 km från Katrineholm, mot Nyköpingshållet. Men är uppvuxen i Katrineholm

#2 - - K a j s a j i . c o m:

Det är nog därför du saknar honom. Jag har inte varit ifrån Markus på ett halvår en enda dag och ändå saknar jag honom. Mest på kvällen då jag ska sova då, finns ju ingen där att krama om :(

#3 - - Linn:

sv, ska du inte? ;c haha! ja de ska jag, men inte i borlänge tror jag. Vet inte ännu :D

#4 - - FROZEN YOGURT:

Snööö! jag bottnar knappt i snön i stockholm. pek!

Vad fin din juldesign blev, mjao. :*

#5 - - Blue Velvet:

WOOOOOOOOOOOOOW... det va nog den snyggaste juldesignen jag sett ever!!!!!!

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Jag saknar Daniel också, vissa av mina vänner fattar inte varför jag vill välja att spendera lite tid med honom då jag är uppe i Härnösand då jag bor med honom och är med honon 24/7 i Trollhättan, men man saknar dem ändå.

Till top