Mondaymorning..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Eller dinner :P jag kunde verkligen inte vakna imorse, inte bra alls. Så vid halv ett kravlade jag ur sängen och kom på att de var massor som skulle göras idag.
Måste slå in de sista julklapparna, som är en heeel del. Tvätta lakan och dylikt och även byta dom och lämna det som ska vara kvar här nere. Måste även göra det sista på en design som lär vara klar innan vi åker hem och eventuellt börja på en ny.
Så jag har och göra om vi säger så.
Märket på benet har inte försvunnit än :P och nu är den som typ platt mitt på?! Wiieerd. Har det inte försvunnit tills vi kommer hem lär jag ju kolla det, tyvärr..

Och jag kan för allt i världen inte förstå denna uppståndelse kring Eriks flickvän?? De är verkligen en bevis på hur pantade många ur svenska folket är. VEM FAN BRYR SIG?? Hade han inte velat ha henne där hade han ju sagt åt henne att gå ner, ellerhur?? Det är inte ERAN stund, det är Eriks och hans flickväns. Så lägg ner..

Tack Josefin för alla musiktips :D hihi har hittat många nya favoriter!

Amorphis - Silent Waters

#1 - - Linn:

sv, men verkligen. "hihi pinsamt" jo jäääättepinsamt. Låt hon va där om hon vill det. Avundsjuka för att dom inte fick stå där.

#2 - - Linn:

sv, de enda som är pinsamma är väl perosnerna som stratrar fb-grupper & de som gått med. Seriöst?! vem kommer ens på en sån sak! Ja verkligen :/ vill krama om!

#3 - - K a j s a j i . c o m:

Åh, jag blir så irriterad på alla som gör sån stor grej av det. Facebookklubbar och sånt där. Säjer som du, vem fan bryr sej?

#4 - - K a j s a j i . c o m:

Sv: Nä, det är bara pinsamt hur folk kan lägga ner så mycket tid och irritation på en sån grej. Get over it!

#5 - - S A N N A S . R U M:

Vilka är det som skriver om Erik och hans flickvän? :O

#6 - - S A N N A S . R U M:

Men gud. Har folk inget liv?

#7 - - maria:

Jag håller med dig om att allting blivit överdrivet. Men jag måste erkänna att jag höll på skämas ihjäl och var tvungen att hålla för ögonen, Men för den sakens skull springer jag inte omkring och stör mig på det haha. :)

#8 - - Sis:

Och där gick linda genast på cdon och letar album ^^ Låter som en blandning mellan Kamelot och Sabatons, niiiiice! :D

#9 - - A-K:

Tack du är de första jag läser skriver så...ja håller med...och vad skulle de som tycker att hon är så pisam gjort om deras pojk/flick vän hade vunit sveriges största musiktävling? kappast gått och gömt sig i ett hörn...avudsjuka mäiskor dinns de tyvärr för gott om=)

Till top