Morning cuties..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Inte sovit många timmar inatt. I love him, men ibland kan han verkligen inte ligga still på sin sida och ligger pååååå mig och snarkar högt :P hela hans sida är tom, för han ligger på mig haha. Och puttar man på honom så blir han grinig, i sömnen hehe. Mongooooo. Men mornar är till för att sova på så.

Trodde vi skulle bli utan snö här i Österrike eftersom de verkade snöa i hela sverige igår :) men nu ligger snön på marken även här och små flingor ramlar ner från himlen. Myspys.

Dagarna försvinner innan man hinner blinka nu, läskigt. Redan tisdag och om en vecka är jag hemma i Borlänge hos mamsen och papsen. Insupa lite julkänsla, mamma är rätt duktig på att dekorera ;)

Svaren på Zamme's blodprov borde komma snart också.
Håller alla mina tummar stenhårt. Försöker att inte tänka på vad som händer om det INTE har gått igenom. Usch hemska tanke.
Brrrr it's cooold in here..

Kul att ni gillade Henke och videoinläggen :) tror han blev lite förvånad över alla frågor han fick och att ni var så intresserade som ni var hihi.

#1 - - Elin:

Åh, vad fin blogg du har!

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - God Jul:

HAhah låter som min sambo!:D

#3 - - Anna:

Vilken mysig design du har :)

#4 - - A-K:

ej det är helt sjukt, de prata tom om det på tv:n imorse, borde ju finnas något viktigare å prata om och sen har det bildats facebook grupper om det. sorgligt men sverige är ju ett avundsjukt land. förresten vad lång är design kön är det någo ide att ställa sig i den innan jul?

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - God Jul:

Ja det är verkligen svårt att komma fram till ett ja eller nej om man ska eller inte ska bojkotta skinkan. Man kan tyvärr inte lita på vad man köper känns det som, snart får vi väl höra massa skandaler om ekologiska eller krav märkta varor.



Oja hummer är ett måste för mig på julen!:D Sambon åker alltid ut tidigt på juldagen och köper hummer!:D

Till top