Nu är vi snart påväg..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Hej sötisar. Det här blir sista inlägget innan vi far hemåt mot sverige. Vid ett ska vi åka och äta lite mat med Henkes jobbarkompisar ifrån sverige, som även har varit hans gamla klasskompisar :) tänkte ju kolla efter ett starfilter men de har dom tydligen inte här?! Älsk hade redan frågat, min sötis hihi.

Men jag kommer skicka in ett mess när vi har landat i sverige så att ni vet att jag lever haha. Men nu ska vi packa ner allt och sen bär det av. Puss puss på er sötisar, ta hand om er ♥

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - God Jul:

Åh lycka till nu på resan!:D

#2 - - Felicia:

Fin blogg :D

#3 - - : : T S U K I I ♥ : ::

sv: haha nää mitt batteri funkar fortfarande ganska bra, tro jag? Använder inte mobilen så mycket längre, har bara den mest till alarmet, kanske därför haha. Men samsungs mobilbatterier brukar vara lite dumma efter ett tag ><



haha jaa självklart, det är lugnt! :) Bara go for it :D Rena ny design? hihi :D

hoppas resan går/gick bra :D

#4 - - Anonym:

kolla min blogg :D haha nej jag skojar med dig ;)



men pengarna är inne nu :) eller har jag helt fel? skriver på mejl vad jag skrev för meddelande vid insättning så att det inte är någon annan som får försig att påstå det är dem :)

#5 - - Mamma:

Vilken jätte mysig blogg du har!

Och välkommen hem till sverige igen då!

Ha en underbar jul, kram

#6 - - Melany - City glam & shabby chic:

Jag tänkte på er igår men hann inte sitta vid datorn igår nästan så jag skriver idag: Hoppas resan går/gått bra och att ni får det riktigt mysigt hemma!

Till top